Onları tespit etmek zor, ama işte onu da sizlerin bulması gerekiyor.
A plague tale oyunları, dahilide çalışmıyordu, ama şimdi çalışır mı bilmiyorum, çünkü sistem baya gelişti. Dahili de çalışmayan bir diğer oyun olan thymesia bile çalıştı. Belki onlar da çalışabilir.
Ps5 içine büyük boyutlu bir disk takma imkanı var mı? Mesela 5tb. Tüm oyunlar dahiliden çalışır harici diske gerek kalmaz. Ben ps5 almayı düşünüyorum ama böyle yarısı dahilide yarısı haricide oyun arşivlemek sıkıntı olacak.
Ps5 içine büyük boyutlu bir disk takma imkanı var mı? Mesela 5tb. Tüm oyunlar dahiliden çalışır harici diske gerek kalmaz. Ben ps5 almayı düşünüyorum ama böyle yarısı dahilide yarısı haricide oyun arşivlemek sıkıntı olacak.
M2 ssd yi söküp normal disk takmak mümkün mü diye merak etmiştim. M2 ler aşırı pahalı o yüzden büyük boyutlu normal harddisk alıp kullanmak mümkün mü yani.
M2 ssd yi söküp normal disk takmak mümkün mü diye merak etmiştim. M2 ler aşırı pahalı o yüzden büyük boyutlu normal harddisk alıp kullanmak mümkün mü yani.
PS4 dahili olarak SSD destekler. SSD'lerin fiyatları da uçmuş, orası ayrı bir konu zaten.
Harici ssd kullanmak daha mantıklı bana göre.
Fat Kasa 30.000 TL civarı, M2 de aldınız diyelim, bu ikisi size en az 40.000 TL'ye patlar.
Harddisk dediniz, bazı oyunlar harddiskte kasıyor, yani oynanmıyor. O yüzden Harici SSD almak daha mantıklı. PKG olmadığı için ben HARİCİ SSD'nin alınmasını M2'ye göre daha doğru buluyorum.
Ben ilk başta data içine koymuştum. Daha sonra shadowmount eklentisinin görmesi için data/etahen/games içine koymuştum oyunları. Ama requiem cihazın kendi hafızasında çalışmıyor diye biliyorum.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Bu sitede aşağılarda ppsa05366 yani requiem in sadece haricide çalıştığı yazıyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Data içine yeni klasör oluşturup oyunlar ismini de veren de vardı galiba bu sitedeki bir videoda.
3.0 Harici harddisk'ten hata verdi ve bende dahili ssd hafızazına kopyalamak istedim ama data'nın içine "PS5_GAME"diye bir klasör'ün içine attım oyunu görülmedi sonra sildim oyunu tekrar data klasör'ünün içine yükledim yine görülmedi itemflows'ta
3.0 Harici harddisk'ten hata verdi ve bende dahili ssd hafızazına kopyalamak istedim ama data'nın içine "PS5_GAME"diye bir klasör'ün içine attım oyunu görülmedi sonra sildim oyunu tekrar data klasör'ünün içine yükledim yine görülmedi itemflows'ta