Medal Of Honor Hereos 2 Theme (5.00 And 5.02) Kendi Yapımım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde mazide tarafından oluşturulan Medal Of Honor Hereos 2 Theme (5.00 And 5.02) Kendi Yapımım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,006 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı Medal Of Honor Hereos 2 Theme (5.00 And 5.02) Kendi Yapımım
Konbuyu başlatan mazide
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan HellBoy

mazide

Erişim Engelli
Tem 29, 2008
159
10
18
Siteye Git

Medal Of Honor Hereos 2

It's perfect Theme for PSP CFW 5.00 M33-x and 5.02 GEN-A

Tamamen kendi yapımımdır. PSP CFW 5.00 M33-x and 5.02 GEN-A ile uyumludur. Niye Türkçe değil diye sorarsanız Temayı uluslar arası sitelerde de yayınladım...

************************* By Mazide *************************​

Download Link :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
;)

mazide

Erişim Engelli
Tem 29, 2008
159
10
18
Siteye Git
Evet. photoshopla tek tek uğraştım. ayrıca Xcmb programıyla prx dosyalarını editledim ctf maneger programıyla temayı oluşturdum. rco editorle ikonları ekledim. Logo ve gameboot bulabilmek için ea resmi sitesini araştırdım...

Yani anlayacağın tamamen kendi çalışmam. Hayırdır neden sordun..

masTR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2008
12
0
1
Siteye Git
kötü niyetim yok :) sadece tebrik etmek istedim sen bir öncü olabilirsin bu konuda belki bizlerden de tema yapanlar çıkar. çalışmanı takdir ediyorum, yenilerini bekliyorum :) seninle gurur duyuyorum daha ne diyeyim

mazide

Erişim Engelli
Tem 29, 2008
159
10
18
Siteye Git
Yeni temalar yolda. ama öncelikle mcpsp den bazı arkadaşların istemiş olduğu üç büyükler temasını yapıyorum. galatasaray teması nerdeyse bitti. biter bitmez yayınlayacam..

HellBoy

King Of Upload
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
41
Yeni temalar yolda. ama öncelikle mcpsp den bazı arkadaşların istemiş olduğu üç büyükler temasını yapıyorum. galatasaray teması nerdeyse bitti. biter bitmez yayınlayacam..
Eline sağlık dostum, bende takip ediyorum seni. Yalnız senin verdiğin Türkçe vista var ya yeri gelmişken söylim. Video kısmından video silince, silindi yerine silinse bile silinemedi çıkıyor haberin olsun :)

mazide

Erişim Engelli
Tem 29, 2008
159
10
18
Siteye Git
Eline sağlık dostum, bende takip ediyorum seni. Yalnız senin verdiğin Türkçe vista var ya yeri gelmişken söylim. Video kısmından video silince, silindi yerine silinse bile silinemedi çıkıyor haberin olsun :)
Evet onu bi ara ben de farkettim en uygun zamanda düzeltip versiyon güncelliyecem ok....

HellBoy

King Of Upload
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
41
Evet onu bi ara ben de farkettim en uygun zamanda düzeltip versiyon güncelliyecem ok....
Tamam dostum, yanlış anlama karalamak için söylemedim. Kusursuz olsun diye dedim. Benide haberdar edersen tekrar indirim onu güncellediğinde.