Medal of Honor Heroes USA FULL ISO 1.34 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Medal of Honor Heroes USA FULL ISO 1.34 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,240 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Medal of Honor Heroes USA FULL ISO 1.34 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SHR£DD£R

DeathMachine

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 18, 2011
54
0
6
Hako abi oyun için öncelikle tşk ederim. oyunu indirdim. psp 3004 hen- c

not : indirdiğim oyunlara tşk eder ve msj yazarım.

goro

Erişim Engelli
Mar 11, 2009
8
0
1
jumbodan indirince oyunu açılmıyor crc hatası veriyor nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olunuz yoksa kotamı geri verin!

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,654
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git
jumbodan indirince oyunu açılmıyor crc hatası veriyor nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olunuz yoksa kotamı geri verin!

Hatalı inmiştir hangi part crc hatası veriyorsa sadece o partı tekrar indir.

Kota olayında ise TTNET ile ortak çalışmıyoruz biz bir şey yapamayız. Bir iki gün sonra kotalar sıfırlanır :) Hadi gene yırttın :e:

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,306
17,264
113
Bu çocuk bence benim sayfalardan uzak durmalı çünkü dandik bir bağlantısı var sanıyorum :D
Birde bana ve foruma teşekkür edeceğine hesap soruyor ... 23 yazıyor ama Sanırım 8-10 yaşında... biraz şımartılmış...

Çünkü onu ciddiye aldım ve kendi oyunumu jumbodan indirdim hiçbir problem yok... :D

50_ugurkan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2010
47
0
6
45
Denemek için oyunu indirdim cevap yazmak için geri döndüm, sorun çözülmüş :D
evet sorun çözülünce msjı değişp hako ya teşk ettim kardeşim..grafik oyunu tavsiyeniz varmı prince of perrcia gow tomb raider vs..gibi epey oyun var tek tek bakmak zor :)