PS2 OYUN Merhaba ps2 severler gta 6 san andreas fln yama modu bulan var mı iso dosyası

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde pscollectorr tarafından oluşturulan Merhaba ps2 severler gta 6 san andreas fln yama modu bulan var mı iso dosyası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Merhaba ps2 severler gta 6 san andreas fln yama modu bulan var mı iso dosyası
Konbuyu başlatan pscollectorr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pscollectorr

sizce oynamak mantıklı mı

• Kullanılan toplam oy
    2

pscollectorr

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 4, 2026
4
0
1
Herkese selamlar arkadaşlar,
Eski PS2 dönemlerini yad etmek için bir süredir nostaljik bir mod arayışındayım. Zamanında mahalle bilgisayarcılarında, tezzgahlarda satılan veya eski forumlarda gezen GTA San Andreas üzerine kurulmuş "GTA 6" yama modunun ISO dosyasını arıyorum.
Hani içinde modern spor arabaların, değiştirilmiş karakter kaplamalarının ve farklı yükleme ekranlarının olduğu o eski illegal modlu paketlerden bahsediyorum. 😀
Elinin altında, arşivinde veya bildiği güvenilir bir yabancı/yerli kaynakta bu modun PS2 uyumlu ISO dosyası olan var mı?
  • PCSX2 emülatörde veya direkt OPL üzerinden PS2 konsolumda denemek istiyorum.
  • Elinizde çalışan bir link veya arşiv varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler!