Dostum çözüm stratejini ve yolunu meraklı gözlerle bekliyoruz 
Bakalım bu sefer sorunu nasıl çözdün? 
Buradan gerekli dosyaları indirin.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Rar şifresi:mcpsp.com
1-Klasör içerisisnde bulunan Apollo Save Tool (v1.4.0) programını Exfat uzantılı flaşh belleğe kopyalayın ve PS4 e kurulumunu yapın. (Ben flaşh belleği sağda blunan slota takıyorum)
2-PS4 te Apolla programını çalıştırın ve HDD Saves yazan yere girin. Burada yüklü olan tüm oyunlarınızın save dosyaları görünür.
3-Aşağı doğru inerek METAL GEAR SOLİD - [2 DISCS] - Oyun lerleyi Verileri CUSA00594 üzerinde X ya basın. Sonrasında Copy save game e basıyoruz. Sonrasında sağda çıkan Copy Save to USB 0 a basıyoruz.
4-Files successfully copied to: /mnt/usb0/PS4/APOLLO/ yazısı çıkacak. Tamam deyip flash ı çıkararak bilgisayara takıyoruz.
5-Bilgisayarda flaş belleğimizi açtığımızda PS4 klasörü ve içerisinde APOLLO klasörü göreceğiz. Bu klasörün içerisine girdiğimizde XXXXXX_CUSA00594_PS1.VMC bulunur. Buradaki XXXXXX her PS4 te farklı yazar.
6-Vermiş olduğum vmc_slot_0.mcd dosyasını flaşh bellek içerisindeki PS4\APOLLO\XXXXXX_CUSA00594_PS1.VMC içerisine kopyalıyoruz ve değişime onay veriyoruz.
7-Flaşh bellepi tekrar PS4 e takıyoruz ve Apollo programına giriyoruz. Bu sefer USB Saves e tıklıyoruz. Sonrasında Hafza Kartlar CUSA00594 e basıyoruz. Sonrasında Copy save game e basıyoruz. Sonrasında sağda çıkan Copy Save to HDD ye basıyoruz.
8-Files successfully copied to: CUSA00594/PS1.VMC yazısı çıkacak. Tamam deyip Apollo programını kapatıoruz.
9-MGS oyunumuzu açıyorz ve start a basarak Disk Değiştirden 2. Disk i seçiyoruz. Burada oyun kapanıp açılacak.
10-LOOD GAME ye geliyoruz ve Memory Card 1 i seçerek Blast Furnace yazan yere basıyoru ve oyuna 2.Cd den devam etmiş oluyoruz.
Biraz detaylı yazdım ki. kimse sorun yaşamasın.