PS5 Klasör Oyun Monster Hunter Wilds [Mart’2026]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde ahmethan tarafından oluşturulan Monster Hunter Wilds [Mart’2026] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 747 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Monster Hunter Wilds [Mart’2026]
Konbuyu başlatan ahmethan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DarkRanger3535

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
bu oyun açılıyor ve savegame yapmak istiyor hata veriyor bu sorunu çözdüm bu arada, yakında paylaşıcam çünkü indirilen dosya üzerinde değişiklik yaparak çözdüm ama şu an bende düzgün hali var, belki upload edebilirim direk.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
516
1,871
93
bu oyun açılıyor ve savegame yapmak istiyor hata veriyor bu sorunu çözdüm bu arada, yakında paylaşıcam çünkü indirilen dosya üzerinde değişiklik yaparak çözdüm ama şu an bende düzgün hali var, belki upload edebilirim direk.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Onu paylaşırsan memnun oluruz. Oyunu Türkçe'ye çevirdim ben. Akşam paylaşacağız. Sorunu yaşayanlar için aynı konuda onu da belirtiriz.

Oyunda 1300 tane dil dosyası var. Güzel bir yama geliyor.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
346
1,507
93
45
Oyuna güncelleme gelmiş. Konuyu değiştirdim.

PPSA24191 – ASIA Game (v01.000) versiyonuydu.

PPSA07862 – EUR Game (v01.030.020) + DLC versiyonuyla değiştirdim.