PS3 Türkçe YAMA Mortal Kombat Arcade Kollection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde monemu tarafından oluşturulan Mortal Kombat Arcade Kollection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,160 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 86 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Mortal Kombat Arcade Kollection PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan monemu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuna Elvis

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2010
330
1,652
93
pkg sürümüne var bende bu türkçe yama nasıl atarım oyuna yardımcı olurmusunuz veya türkçe yamalı versiyonu varsa onu indirip yüklüyeyim
Dostum pkg sürümünü yükledikten sonra indirdiğin türkçe yama içindeki "NPUB30468" dosyasını multiman yardımı ile "dev_hdd0" yani dahili HDD içindeki küçük harflerle yazılı olan "game" dosyasının içine atıp değiştirilsin mi? sorusuna evet diyeceksin PSN oyunları ve oyun DLC yani ekstraları buraya yüklenir.

alpilkay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2008
32
190
33
Türkçe yama için teşekkürler "monemu"
oyuna sahip olmayanlar için türkçe yama uyarlanmış olarak PSN versiyonu BD versiyona çevirdim böylece harici harddiskte oynayabileceksiniz.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

alpilkay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 23, 2008
32
190
33
crack yüklemeyeceksin cracki oyun içine uyarlamıştım. oyunun üzerindeyken kare tuşuna basıp harici ve Bd yansı'sını işaretle. evt ps3 ün içinde herhangi bir oyun diski bulunması lazım.