Mortal Kombat by bWWd PC Version

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde OpenBor Emulation kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Mortal Kombat by bWWd PC Version başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,569 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı OpenBor Emulation
Konu Başlığı Mortal Kombat by bWWd PC Version
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,512
56,300
113
44
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

By
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Böyle bir oyunu bize sunduğu için bWWd'ye sonsuz teşekkürler

Oyunun grafikleri karakterlerin sesleri ve oyun müziği çok harika oturmuş mortal kombat severlere şiddetle tavsiye ederim,oyun şuan için uzun süre oynanabilen demodur çok yakında full sürümü çıkacaktır

Oyunda seçip oynayabileceğiniz karakterler
Scorpion
Raiden
Kitana
Kung Lao
Cage
Liu Kang

Oyuna başlarken Mk1 Mk2 Mk3 seçeneğini göreceksiniz her mk ayrı bölümdür ben mk1'den başlayıp devam etmenizi tavsiye ederim

KURULUM
Linkten hazır dosyayı indirin rar'dan her hangi bir yere çıkartın openbor.exe dosyasına çift tıklayın ve çalıştırın
:::down

Dosya şifresi:

hadebeee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2008
4
0
1
43
Siteye Git
Ynt: Mortal Kombat by bWWd PC Version

ellerine sağlık mctuna. Gercekten çok güzel bi oyun.

ferhat007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2009
40
2
8
33
abicim bunu arıodum ama linkte bi problem war heralde bi bakarsan sewinirim yhaaa şimdiden tesekkürler

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
ben zamanında indirmiştim bu oyunu istekte bulunursa seve seve upload ederim sizin için dostum

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,085
22
48
link çuvallamış dostum bunuda elden geçirirmisin?