PS4 Türkçe YAMA Nine Sols PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde gserhygrtht tarafından oluşturulan Nine Sols PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,026 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Nine Sols PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan gserhygrtht
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cafein555

gserhygrtht

Yardımsever Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
305
167
43
Nine Sols PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Nine Sols PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Nine Sols[a], Red Candle Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan 2024 yapımı bir aksiyon-platform oyunudur. Oyun, Red Candle Games'in Taoizm ve siberpunk'ın birleşimi olan "taopunk" olarak tanımladığı —ve "Taoizm'i siberpunk ile birleştirip bilimkurgu unsurlarını Doğu mitolojisiyle harmanlama" yönünde net bir hedefe sahip olduklarını belirttikleri— Asya fantezisi esintili fütüristik bir dünyada geçmektedir.[2] Kendine has elle çizilmiş bir animasyon tarzına sahip olan oyun, 29 Mayıs 2024'te Microsoft Windows ve macOS için piyasaya sürülmüş, ardından 26 Kasım'da ev konsolu sürümleri yayınlanmıştır.[3] Aynı gün, "battle memories" (savaş anıları) adlı bir "boss rush" (ardışık bölüm sonu canavarı savaşı) tarzı oyun modu getiren büyük bir güncelleme de yayımlanmıştır.

MyBe&Ka @MyBe&Ka düzenleme ve tools için teşekkür ederim ( Ben çeviriyi yaptırdım ve tools ile resources dosyasının içine gömdü )
Castellanos @Castellanos çok teşekür ederim destekleri durmadan beni dinlediği için ve sayfa düzenmelesi için
Oyun için hako @hako ya teşekkür ederim

UYUMLU OYUN LİNKİ

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
MAKİNE ÇEVİRİ

TEKNİK DESTEK
MYBE&KA

PS4 PORT VE DÜZENLEME
GSERHYGRTHT

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
451
2,012
93

Nine Sols[a], Red Candle Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan 2024 yapımı bir aksiyon-platform oyunudur. Oyun, Red Candle Games'in Taoizm ve siberpunk'ın birleşimi olan "taopunk" olarak tanımladığı —ve "Taoizm'i siberpunk ile birleştirip bilimkurgu unsurlarını Doğu mitolojisiyle harmanlama" yönünde net bir hedefe sahip olduklarını belirttikleri— Asya fantezisi esintili fütüristik bir dünyada geçmektedir.[2] Kendine has elle çizilmiş bir animasyon tarzına sahip olan oyun, 29 Mayıs 2024'te Microsoft Windows ve macOS için piyasaya sürülmüş, ardından 26 Kasım'da ev konsolu sürümleri yayınlanmıştır.[3] Aynı gün, "battle memories" (savaş anıları) adlı bir "boss rush" (ardışık bölüm sonu canavarı savaşı) tarzı oyun modu getiren büyük bir güncelleme de yayımlanmıştır.

MyBe&Ka @MyBe&Ka düzenleme ve tools için teşekkür ederim ( Ben çeviriyi yaptırdım ve tools ile resources dosyasının içine gömdü )
Castellanos @Castellanos çok teşekür ederim destekleri durmadan beni dinlediği için ve sayfa düzenmelesi için
Oyun için hako @hako ya teşekkür ederim
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
oyunu buradan
Çeviri makina çevirisini ben yaptırdım 6272 satır
Durmak yok yola devam, Castellanos @Castellanos a bakma sen :D

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
464
1,419
93
Şimdi oldumu yahuuuuu. Birileri baraynan satamayacağğğğ. Adamların dürüm paralarına niye engel oluyonuzzz :D

İsmini vermediğim rencide etmek istemediğim şahıss Sikko-fiyıld. :D

@MyBe&Ka @Nitr0 @gserhygrtht yama grubuna katılmanız çok iyi oldu. Ben de 27 yama çıkarttım ama amacım insanlara birşey göstermekdi. Gösterebildim mi? bilmiyorum her mesajımda da bunu yazmaya devam edeceğim. Aşağı linkte vermiş olduğum açıklama gibi.

Sizi düşünen ücretsiz ve reklamsız sitelere destek olun. Destek derken maddi anlamda direk aklınıza gelmesin manevi anlamda da olabilirsiniz. Mesela içten bir teşekkür ederek veya şifreleri başkaları ile paylaşmamak gibi :)