PS5 Klasör Oyun Nioh Remastered The Complete Edition - USA - PPSA02484 – v01.023.001 - FW 4.XX - AMPR - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Nioh Remastered The Complete Edition - USA - PPSA02484 – v01.023.001 - FW 4.XX - AMPR - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 879 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Nioh Remastered The Complete Edition - USA - PPSA02484 – v01.023.001 - FW 4.XX - AMPR - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan antu69

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
714
601
93
bu oyunu ertelemek zorundayim birkac sorun var yerine Nioh Remastered The Complete Edition yayinlayacagim

DS oyun surumunu Patch 01.005.000 olarak guncelleyecegim Backport dosyasinin tekrar hazirlanmasi gerekiyor cunku. Normalde guncelleme FW 12.02 istiyor ve yaninda extralarda gelecek oyun muzikleri falan oyun ici kullanilabilir extra kozmetikler dahil olacak.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Geç olsun güzel olsun byercanx @byercanx

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,319
6,371
113
O değilde byercanx @byercanx hocam dün sayende meta quest i bağladım

Balkonda bi pes oynadım

Sayende cihaz bambaşka oldu burdan ayrıca teşekkür etmek istedim

Çok saol varol 😃

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,260
113
40
O değilde byercanx @byercanx hocam dün sayende meta quest i bağladım

Balkonda bi pes oynadım

Sayende cihaz bambaşka oldu burdan ayrıca teşekkür etmek istedim

Çok saol varol 😃
Değerli arkadaşım o zaman benim yerime bir el PES atarmısın L. yamalı yedek tut ama sevmiyorum onu 😎

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,319
6,371
113
Değerli arkadaşım o zaman benim yerime bir el PES atarmısın L. yamalı yedek tut ama sevmiyorum onu 😎
Şunu tecrübe ettim

Ekran çok aşırı büyük olunca dezavantaj😃😃😃

Bide telefondan oynamışsım mermi mermi

Ps5 i kablo ile bağlıca modeme sonra pc den oynarım direk

Hanım kızılcık şerbeti izlesin😂🤣

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,366
2,734
113
Şunu tecrübe ettim

Ekran çok aşırı büyük olunca dezavantaj😃😃😃

Bide telefondan oynamışsım mermi mermi

Ps5 i kablo ile bağlıca modeme sonra pc den oynarım direk

Hanım kızılcık şerbeti izlesin😂🤣
Çocuklar gibi sevinmek güzel şey. Oyunuma dokunma 😂 Eşşek kadar oldun diyorlar hâlâ bana birde senin gozluklerden alsam kalplerine iner ihtiyar heyetinin