MUGEN OYUN NSÇampiYon Fighting - MCPSP Üyeleri Kapışıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mugen Oyunları kategorisinde Scavus tarafından oluşturulan NSÇampiYon Fighting - MCPSP Üyeleri Kapışıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,081 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mugen Oyunları
Konu Başlığı NSÇampiYon Fighting - MCPSP Üyeleri Kapışıyor
Konbuyu başlatan Scavus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Scavus

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,504
56,111
113
44
Siteye Git
Benim karakterimi yaptınmı bilmiyorum ama oyuna dahil olacaksam kendi karakterimi veriyorum :D

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
Master Ken olabilirmiyim? Bi biskrem versem:)
Dark Sector = Master Ken

Benim karakterimi yaptınmı bilmiyorum ama oyuna dahil olacaksam kendi karakterimi veriyorum :D

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yapmam mı tuna Sensei ken =Sensei Tuna ,Shin2Akuma = Mctuna ,shangtsng =shang tuna

ama bakayım kimmiş bu ekleyeyim

Edit : Baktım Verdigin CHar a tuna Benim Sensei Kenle Birebir Aynı Leveli Ben Onu Zaten Sensei Tuna Yaptım Bile SEni Senden Önce Düşünüyorum

Bu Arada Sensei Ken ha agzının tadını biliyorsun manyak bi adam duvardan duvara ama benim Goukene Karşı Hiç Şansı Yooooook

HellBoy

King Of Upload
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
40
Hmsss, Rambo bildiğimi Ramboysa oda olmak isterim :) yada Captain Americada olabilirm, ama Shingoda onu çok seviyor, eğer o olmak isterse bende başka birşey seçebilirim. . :)

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
Hmsss, Rambo bildiğimi Ramboysa oda olmak isterim :) yada Captain Americada olabilirm, ama Shingoda onu çok seviyor, eğer o olmak isterse bende başka birşey seçebilirim. . :)
tamam ben shingo yada pm çakayım eger karakter c.america yı istemezse o yaparım isterse rambosun:b: degiştirmek istersende acele et karakterler bitmeden

Edit :hellboy shingo sitedeyken 2kez pm attım ama dönmedi o yüzden c.america senin