MUGEN OYUN NSÇampiYon Fighting - MCPSP Üyeleri Kapışıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mugen Oyunları kategorisinde Scavus tarafından oluşturulan NSÇampiYon Fighting - MCPSP Üyeleri Kapışıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,081 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mugen Oyunları
Konu Başlığı NSÇampiYon Fighting - MCPSP Üyeleri Kapışıyor
Konbuyu başlatan Scavus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Scavus

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,504
56,111
113
44
Siteye Git
Pc arızalandığı için indiremiyorum en kısa zamanda indireceğim ve rapid premium linklerini ekleyeceğim,teşekkürler scavus

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
bunun şifresi yanlış mı ben mi yapamadım defalarca girdim ama olmadı :em:​
Scavus\
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

SİFRE BU BU SAYFADAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM YİNE AÇILIYOR SORUN YOK

SORUN ŞURDA Kİ SİTE İSMİYLE ALAKALI, BEN BU ŞİFREYİ MESAJA YAZDIMMI kendi kendine HTTP VE TÜRKİYENİN EN GÜNCEL PSP SİTESİ YAZISI EKLENİYOR ŞİFREYE ANLAMADIM AMA ŞİFRE BU KAÇ KEZ DÜZELTTİM ŞUAN ORJİNAL HALİ:22::wi:

Kaptan-ı Derya

Erişim Engelli
Tem 21, 2008
89
0
6
Dediğin yöntemi uyguladım Scavus 55 dk. sonra oynayabileceğim :) Klişe ama " Ne kadar teşekkür etsek azdır... " :D

Kaptan-ı Derya

Erişim Engelli
Tem 21, 2008
89
0
6
İndirdim ve denedim... Bence güzel olmuş ama bu tür oyunların ustalarının yorumlarını almak gerekir önce :D Yalnız gözüme çarpan bi şey vardı... Örneğin rakip sizi yenerse ve finish him moduna geçilirse rakip size birşey yapamıyor... Saldırsa bile etki etmiyor... Süre dolunca yeniliyorsunuz... Galiba bu bi hata belirtmek istedim :)

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
İndirdim ve denedim... Bence güzel olmuş ama bu tür oyunların ustalarının yorumlarını almak gerekir önce :D Yalnız gözüme çarpan bi şey vardı... Örneğin rakip sizi yenerse ve finish him moduna geçilirse rakip size birşey yapamıyor... Saldırsa bile etki etmiyor... Süre dolunca yeniliyorsunuz... Galiba bu bi hata belirtmek istedim :)
mk karakterlerindemi oluyor hata kimde oluyor misal. bana hiç nasip olmadı mk karakterlerine yenilmek:e:

yada illa böyle bir hatayla karşılaşıyorsan asıl prensip olan dayak yemeyeceksin atacaksın prensibine göre yeneceksin böylece hata ortadan kalkmış olur:22:

Kaptan-ı Derya

Erişim Engelli
Tem 21, 2008
89
0
6
mk karakterlerindemi oluyor hata kimde oluyor misal. bana hiç nasip olmadı mk karakterlerine yenilmek:e:

yada illa böyle bir hatayla karşılaşıyorsan asıl prensip olan dayak yemeyeceksin atacaksın prensibine göre yeneceksin böylece hata ortadan kalkmış olur:22:
Evet MK karakteriydi... Pek beceremem yani o benim için hep bir hata olacak :e::e::e::e: