Keşke ben de olsaydım Sessiz abiyle kapışırdım tabi Subzero varsa o olurdum flkakaka bukş ben yapardım bu sefer ona :e: Beni ekleme şansın olursa beni de Subzero yapar mısın ?
ilk mesajdaki şifreyi kopyala yapıştır olması lazım çünkü kendim denedim oldu olmuyor dersen elle Scavus\www-mcpsp-com mcpsp daki çizgiler yerine . nokta işrareti ile degiş
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
yazdımmı mesajlara site ile ilgili reklama dönüşüyor sapıtıyor yazı
Keşke ben de olsaydım Sessiz abiyle kapışırdım tabi Subzero varsa o olurdum flkakaka bukş ben yapardım bu sefer ona :e: Beni ekleme şansın olursa beni de Subzero yapar mısın ?
daha önce oyun yapım aşamasında konu açtım olan karakter ve isimleri gösterdim ilgilenen arkadaşlar istedigi karakteri kaptı o yüzden kalanlar şanşına ne düşerse idare edecek karaktere bakıp darılmaca gücenmece yok:e:
Konu başlığından olsa gerek. ben bu konuyu ilk defa scavus'un uyarısıyla gördüm. gerçekten çok akıllıca planlanmış ve iyi yapılmış bir mod. Keşke konu başlığında MCPSP üyeleri kapışıyor gibi bi ekleme olsaymış daha dikkat çekici olurmuş... Neyse indirip deneyelim bakalım. Hepinizi bi pataklıyayım...