MUGEN OYUN NSÇampiYon Fighting - MCPSP Üyeleri Kapışıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mugen Oyunları kategorisinde Scavus tarafından oluşturulan NSÇampiYon Fighting - MCPSP Üyeleri Kapışıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,081 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mugen Oyunları
Konu Başlığı NSÇampiYon Fighting - MCPSP Üyeleri Kapışıyor
Konbuyu başlatan Scavus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Scavus

Sub Zero

Lord Of Mortal Kombat
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2008
552
0
16
29
Keşke ben de olsaydım Sessiz abiyle kapışırdım tabi Subzero varsa o olurdum flkakaka bukş ben yapardım bu sefer ona :D:D:D :e: Beni ekleme şansın olursa beni de Subzero yapar mısın ? :)

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
Scavus şifre hatası alıyorum:05:
ilk mesajdaki şifreyi kopyala yapıştır olması lazım çünkü kendim denedim oldu olmuyor dersen elle Scavus\www-mcpsp-com mcpsp daki çizgiler yerine . nokta işrareti ile degiş
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
yazdımmı mesajlara site ile ilgili reklama dönüşüyor sapıtıyor yazı

Kaptanı Derya İndirdi Oynuyor Sorun Yok

Keşke ben de olsaydım Sessiz abiyle kapışırdım tabi Subzero varsa o olurdum flkakaka bukş ben yapardım bu sefer ona :D:D:D :e: Beni ekleme şansın olursa beni de Subzero yapar mısın ? :)
daha önce oyun yapım aşamasında konu açtım olan karakter ve isimleri gösterdim ilgilenen arkadaşlar istedigi karakteri kaptı o yüzden kalanlar şanşına ne düşerse idare edecek karaktere bakıp darılmaca gücenmece yok:e:

mazide

Erişim Engelli
Tem 29, 2008
159
9
18
Siteye Git
Konu başlığından olsa gerek. ben bu konuyu ilk defa scavus'un uyarısıyla gördüm. gerçekten çok akıllıca planlanmış ve iyi yapılmış bir mod. Keşke konu başlığında MCPSP üyeleri kapışıyor gibi bi ekleme olsaymış daha dikkat çekici olurmuş... Neyse indirip deneyelim bakalım. Hepinizi bi pataklıyayım...