PS5 Yardım Oyun veya uygulama başlatılamıyor (Kırık Ps5)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde rustycompass tarafından oluşturulan Oyun veya uygulama başlatılamıyor (Kırık Ps5) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 213 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Oyun veya uygulama başlatılamıyor (Kırık Ps5)
Konbuyu başlatan rustycompass
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

rustycompass

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 25, 2025
20
0
1
Merhaba dostlar.
Ps5 fat sürüm 8.20 kırık cihazım bu şekilde.
Gerek itemsflow gerek shadowmountplus ile denememe rağmen harici disk üzerinden oyundan çalıştıramıyorum.
Oyun veya uygulama başlatılamıyor hatası alıyorum.
Oyunun yapısı klasör şeklinde, örnek veriyorum şöyle PPSA09061-app

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
352
1,403
93
45
Merhaba dostlar.
Gerek itemsflow gerek shadowmountplus ile denememe rağmen harici disk üzerinden oyundan çalıştıramıyorum.
PPSA09061-app oyunu harici diskinizin içinde homebrew klasörü içerisinde mi? Shadowmountplus varsa zaten oyunlarınızı otomatik görecektir. Itemzflow olayına hiç girmeyin!

rustycompass

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 25, 2025
20
0
1
PPSA09061-app oyunu harici diskinizin içinde homebrew klasörü içerisinde mi? Shadowmountplus varsa zaten oyunlarınızı otomatik görecektir. Itemzflow olayına hiç girmeyin!
Dediğiniz şekilde yaptım, bu sefer de oyuna girince kstuff deaktif oluyor ve siyah ekranda bekliyor, sanırım oyunla mı alakalı bilemedim, farklı bir oyun deneyeceğim.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
352
1,403
93
45
Dediğiniz şekilde yaptım, bu sefer de oyuna girince kstuff deaktif oluyor ve siyah ekranda bekliyor, sanırım oyunla mı alakalı bilemedim, farklı bir oyun deneyeceğim.
Oyun hakkında da bilgi verir misiniz? PPSA09061 oyunu aratınca Slime’s Journey diye geçiyor. Normalde PS4 oyunu gördüğüm kadarıyla. Nereden indirdiniz?

cartok011

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2026
10
1
3
Bende de aynı problem var 3 oyunda da aynı şey oluyor. Baldur's gate 3, god of war Ragnarok ve elden eing. Shadowmouth oyunu görüyor ancak başlatamıyorum

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
161
68
28
41
Merhaba dostlar.
Bende de aynı problem var 3 oyunda da aynı şey oluyor. Baldur's gate 3, god of war Ragnarok ve elden eing. Shadowmouth oyunu görüyor ancak başlatamıyorum
Bazı oyunlar PPSA gibi sarı dosya formatında çalışmıyor. Exfat olarak indirin.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
352
1,403
93
45
Bazı oyunlar PPSA gibi sarı dosya formatında çalışmıyor. Exfat olarak indirin.
Bu zamana kadar çok oyun oynadım hiç çalıştıramadığım olmadı. Hadi diyelim çalışmıyor tekrar indirmek yerine forumda konusuda var ffpfsc formatına çevirin. Oyunun boyutu çok yüksekse indirmeyle uğraşmayın ffpfsc’ye çevirmek çok daha çabuk olacaktır.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Sistem yazılımınız düşük olabilir mi? Oyunlar için belki de backport’a ihtiyacı vardır ya da birşeyleri eksik yapıyorsunuzdur. Sorularınızı daha detaylı anlatarak çözüme kavuşturabiliriz.

cartok011

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2026
10
1
3
Bu zamana kadar çok oyun oynadım hiç çalıştıramadığım olmadı. Hadi diyelim çalışmıyor tekrar indirmek yerine forumda konusuda var ffpfsc formatına çevirin. Oyunun boyutu çok yüksekse indirmeyle uğraşmayın ffpfsc’ye çevirmek çok daha çabuk olacaktır.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Sistem yazılımınız düşük olabilir mi? Oyunlar için belki de backport’a ihtiyacı vardır ya da birşeyleri eksik yapıyorsunuzdur. Sorularınızı daha detaylı anlatarak çözüme kavuşturabiliriz.
Hocam bende ne eksik anlayamadım. YouTube yöntemi ile kstuff lite ve shadowmouth kullanıyorum. Versiyon 7.20 en son last of us 2 çalıştı sorunsuz. Acaba oyunlarda mı sorun var diye düşünmeye başladım. Siz hangi platformdan indiriyorsunuz? Ben torrent den. Burada her oyun bulunmuyor

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
352
1,403
93
45
Hocam bende ne eksik anlayamadım. YouTube yöntemi ile kstuff lite ve shadowmouth kullanıyorum. Versiyon 7.20 en son last of us 2 çalıştı sorunsuz. Acaba oyunlarda mı sorun var diye düşünmeye başladım. Siz hangi platformdan indiriyorsunuz? Ben torrent den. Burada her oyun bulunmuyor
Ben açtığım oyunları dlpsgame üzerinden paylaşıyorum. Oyunlarınız sıkıştırılmış olarak mı iniyor? Belki eksik iniyor olabilir. Çoğu oyun yüksek sürüm istediği için genelde Backport ile düşük sürümde çalışması için yama paylaşılıyor. Bundan haberdar mısınız? Örnek bir oyun üzerinden devam edelim. Mesela hangi oyunu indirdiniz çalışmıyor.

Ek olarak oyunları dahiliye mi yoksa hariciye mi yüklediniz.

Son düzenleme:

cartok011

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2026
10
1
3
Ben açtığım oyunları dlpsgame üzerinden paylaşıyorum. Oyunlarınız sıkıştırılmış olarak mı iniyor? Belki eksik iniyor olabilir. Çoğu oyun yüksek sürüm istediği için genelde Backport ile düşük sürümde çalışması için yama paylaşılıyor. Bundan haberdar mısınız? Örnek bir oyun üzerinden devam edelim. Mesela hangi oyunu indirdiniz çalışmıyor.

Ek olarak oyunları dahiliye mi yoksa hariciye mi yüklediniz.
Zip olarak iniyor klasör şeklinde açılıyor. Ayrıca fix dosyaları oluyor onları klasör içine atıyorum. Ayrıca backport dosyası indirmiyorum. Çalıştıramadığım son 3 oyun Baldur's gate 3, Elden Ring, God of war Ragnarok