xcann7 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 19, 2023 52 10 8 Mar 23, 2025 #1 Merhabalar arkadaşlar Ps4 11.00 da oyunlardaki ilerlemeler nasıl kayıt oluyor? Otomatik mi kaydolur yoksa manuel mi cevap verirseniz sevinirim.
Merhabalar arkadaşlar Ps4 11.00 da oyunlardaki ilerlemeler nasıl kayıt oluyor? Otomatik mi kaydolur yoksa manuel mi cevap verirseniz sevinirim.
ridw0n Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Şub 23, 2021 290 419 63 Mar 25, 2025 #2 xcann7' Alıntı: Merhabalar arkadaşlar Ps4 11.00 da oyunlardaki ilerlemeler nasıl kayıt oluyor? Otomatik mi kaydolur yoksa manuel mi cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ... bütün oyunlar otomatik oluyor diye biliyorum zaten oyun ekranında bir kayıt simgesi olur sağ veya solda şuan oyun kayıt ediliyor demek. ama garanti olsun diye kendin kayıtda edebilirsin oyununa göre değişiyor.
xcann7' Alıntı: Merhabalar arkadaşlar Ps4 11.00 da oyunlardaki ilerlemeler nasıl kayıt oluyor? Otomatik mi kaydolur yoksa manuel mi cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ... bütün oyunlar otomatik oluyor diye biliyorum zaten oyun ekranında bir kayıt simgesi olur sağ veya solda şuan oyun kayıt ediliyor demek. ama garanti olsun diye kendin kayıtda edebilirsin oyununa göre değişiyor.
xcann7 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 19, 2023 52 10 8 Mar 25, 2025 #3 ridw0n' Alıntı: bütün oyunlar otomatik oluyor diye biliyorum zaten oyun ekranında bir kayıt simgesi olur sağ veya solda şuan oyun kayıt ediliyor demek. ama garanti olsun diye kendin kayıtda edebilirsin oyununa göre değişiyor. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim.
ridw0n' Alıntı: bütün oyunlar otomatik oluyor diye biliyorum zaten oyun ekranında bir kayıt simgesi olur sağ veya solda şuan oyun kayıt ediliyor demek. ama garanti olsun diye kendin kayıtda edebilirsin oyununa göre değişiyor. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim.