PS3 DLC + YAMA PES 2013 Data Pack 6.00 Original

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyun DLC Paketleri kategorisinde smyleface tarafından oluşturulan PES 2013 Data Pack 6.00 Original başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,878 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyun DLC Paketleri
Konu Başlığı PES 2013 Data Pack 6.00 Original
Konbuyu başlatan smyleface
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan safatugraayilmaz

antipar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 6, 2014
1
0
1
ya beyler orjinal ps 3 pes 2013 e olurmu yardım edin nasıl atıcam ben acemiyim sadece oynamayı bilirim bi arkadaş yarddımcı olsun acil lütfen cdyle oynuyorum bu arada

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,580
13,925
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
ya beyler orjinal ps 3 pes 2013 e olurmu yardım edin nasıl atıcam ben acemiyim sadece oynamayı bilirim bi arkadaş yarddımcı olsun acil lütfen cdyle oynuyorum bu arada
Psn'e bağlanıp datapack güncellemesini oyun içinden yapabilirsiniz. Burdaki dosya cfw kullanıcıları içindir, sizin işinize yaramaz.

mehmetemrah

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2015
4
1
3
pes 2013 için 27.01.2015 tarihinde online destek kapatılmış data pack 6 artık çok lazım olur

mehmetemrah

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2015
4
1
3
Bende orjinal makina kullanıyorum ve asıl sorun şu ki information (bilgi) kısmından internet üzerinden güncelleme yapılamıyor artık.datapack orjinal makinaya nasıl yüklenir bilmemiz lazım.

mehmetemrah

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2015
4
1
3
çözümü buldum içerisine datapack yüklü başka bir play station buluyoruz ''oyun salonum olduğu için 17 adet var sorun olacağını sanmam :) ''

eternet kablosuyla iki makiinayı birbirine bağlıyoruz ve bilgileri birbirine kopyalıyoruz.konuyla alakalı video bulursam paylaşıcam.

ercoser29

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2010
2
0
1
42
çözümü buldum içerisine datapack yüklü başka bir play station buluyoruz ''oyun salonum olduğu için 17 adet var sorun olacağını sanmam :) ''

eternet kablosuyla iki makiinayı birbirine bağlıyoruz ve bilgileri birbirine kopyalıyoruz.konuyla alakalı video bulursam paylaşıcam.
Nasıl yapıldığını anlatırmısın sana zahnet?

ercoser

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2010
99
21
18
arayan bulurmuş derler ya, aradım buldum nasıl olduğunu. youtube a ''ps3 to ps3 data transfer'' yazarsanız ilk sıradaki video yardımcı olacaktır