PS3 Türkçe YAMA PES 2015 Türkçe Dil Dosyası (PS3)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan PES 2015 Türkçe Dil Dosyası (PS3) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,414 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 458 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı PES 2015 Türkçe Dil Dosyası (PS3)
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SananeTopram

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
(PS63) : dostum aksilik olmazsa gün içerisinde türkçe sürümü eklemiş olacağım şu an upload aşamasında. %67
Teşekkürler abicim.Bekliyoruz pusuda:) Usa sürümü sorunsuz Türkçe abicim.Ama içime bir kurtçuk düştü,ilerde yamuk yapabilir diye.Akk boşuna ttnet e gitmesin:)

hayalet16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2010
3
0
1
35
beyler bu kırılmış makinalar için dimi ben us den satın aldım oyunu türkçe dil desteği yok baya moralim bozuldu ama yapacak bişeyde yok sanırım.

hayalet16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2010
3
0
1
35
nası kırdırıyoz bu makineyi ya paramızlar rezil oluyoz la. şimdi ben bu pesi onlive oynayabildiğime göre versiyonu baya yüksek ps3ün kırılabiliyo mu bilgisi olan yok mu

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
nası kırdırıyoz bu makineyi ya paramızlar rezil oluyoz la. şimdi ben bu pesi onlive oynayabildiğime göre versiyonu baya yüksek ps3ün kırılabiliyo mu bilgisi olan yok mu
Keşke avrupa sürümünü bekleseyin kardeş:( Aşağıkdai konudan öğrenebilirsin kırılıp kırılmadığını:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.