enesss24 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 20, 2026 14 2 3 Pazar saat 1:34 PM'de #1 pes 21 güncel kadro ve türkçe spiker li varmı bulamadım forumda
umutbguven Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 20, 2026 10 1 3 Pazar saat 1:52 PM'de #2 Az önce ben de bakıyordum da sanırım ücretli. Yine de mesajım bulunsun beni de haberdar ederseniz sevinirim. İyi forumlar..
Az önce ben de bakıyordum da sanırım ücretli. Yine de mesajım bulunsun beni de haberdar ederseniz sevinirim. İyi forumlar..
enesss24 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 20, 2026 14 2 3 Pazar saat 1:55 PM'de #3 umutbguven' Alıntı: Az önce ben de bakıyordum da sanırım ücretli. Yine de mesajım bulunsun beni de haberdar ederseniz sevinirim. İyi forumlar.. Genişletmek için tıkla ... sadece güncel kadro yeterli yama ya gerek yok aynı pes21 kadrolar güncel olsa
umutbguven' Alıntı: Az önce ben de bakıyordum da sanırım ücretli. Yine de mesajım bulunsun beni de haberdar ederseniz sevinirim. İyi forumlar.. Genişletmek için tıkla ... sadece güncel kadro yeterli yama ya gerek yok aynı pes21 kadrolar güncel olsa