PS4 Türkçe YAMA Pes Bitbox Patch 2026 Kış Sezonu Türkçe Spiker Güncel.. (CUSA18648)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Meteora* tarafından oluşturulan Pes Bitbox Patch 2026 Kış Sezonu Türkçe Spiker Güncel.. (CUSA18648) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 258 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Pes Bitbox Patch 2026 Kış Sezonu Türkçe Spiker Güncel.. (CUSA18648)
Konbuyu başlatan Meteora*
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Hamz06

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2019
230
62
28
İstanbul

Kış Sezonu En son transferler eklenmiş ayrıca klasik takımlar ve fantastik bir çok takım eklidir. Cusa18648 ait farklı bir oyun varsa save data dahil silin ve bunu yükleyin. Oyun tek parça hazırlanmıştır başka bir patch yüklemenize gerek kalmaz. Oyun 56 Gb bandındadır İyi Oyunlar..

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

Elinize Saglık

cecu

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 16, 2026
17
1
3

Kış Sezonu En son transferler eklenmiş ayrıca klasik takımlar ve fantastik bir çok takım eklidir. Cusa18648 ait farklı bir oyun varsa save data dahil silin ve bunu yükleyin. Oyun tek parça hazırlanmıştır başka bir patch yüklemenize gerek kalmaz. Oyun 56 Gb bandındadır İyi Oyunlar..

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

Teşekkürler efendim