PS4 Türkçe YAMA Pes Bitbox Patch 2026 Kış Sezonu Türkçe Spiker Güncel.. (CUSA18648)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Meteora* tarafından oluşturulan Pes Bitbox Patch 2026 Kış Sezonu Türkçe Spiker Güncel.. (CUSA18648) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,955 kez görüntülenmiş, 167 yorum ve 112 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Pes Bitbox Patch 2026 Kış Sezonu Türkçe Spiker Güncel.. (CUSA18648)
Konbuyu başlatan Meteora*
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pssever_

Bartuc

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2024
65
6
8

Kış Sezonu En son transferler eklenmiş ayrıca klasik takımlar ve fantastik bir çok takım eklidir. Cusa18648 ait farklı bir oyun varsa save data dahil silin ve bunu yükleyin. Oyun tek parça hazırlanmıştır başka bir patch yüklemenize gerek kalmaz. Oyun 56 Gb bandındadır İyi Oyunlar..

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

tsk

alexhunterph1

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
30
22
8

Kış Sezonu En son transferler eklenmiş ayrıca klasik takımlar ve fantastik bir çok takım eklidir. Cusa18648 ait farklı bir oyun varsa save data dahil silin ve bunu yükleyin. Oyun tek parça hazırlanmıştır başka bir patch yüklemenize gerek kalmaz. Oyun 56 Gb bandındadır İyi Oyunlar..

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

Yorum yapmıştım içeriği görebilmek adına ama galiba eski posta yapmışım görmek için sabırsızlanıyorum şimdiden teşekkürler

Carpe189

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2022
9
0
1

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

tesekkürler

rety

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2026
29
0
1

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

Teşekkürler lütfen açın artık linki 3 saattir mesaj yazıp onay bekliyom

pssever_

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2023
188
71
28

LİNK
[Gizli içerik]

TANITIM VİDEOSU

teşekkürler emeğinize sağlık