PS5 Yardım Pkg oyunları çalışmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde uskfcc tarafından oluşturulan Pkg oyunları çalışmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 124 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Pkg oyunları çalışmıyor
Konbuyu başlatan uskfcc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meira

uskfcc

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2026
2
1
1
Herkese Merhabalar direk konuya geçicem
11.20 sürümünde dijital ps5 cihazım var.
Son çıkan güncellemelerden önce ffpfsc formatında oyunları oynuyordum sorun yok ama son çıkan oyunla pkg formatında ve hata alıyorum.
Onimusha indirdim firmware 4.0 üzerine backport da gelmişti oyunu indiriyorum backportu da indiriyorum çalışmıyor. Lütfen bekleyiniz diyor ve kernel panic yiyorum.
Oyunu debug settings üzerinden ps4 pkg oyunu indirir gibi indirebiliyorum ama ne hikmetse oynayamıyorum
Son sürüm kstuff lite
Son sürüm shadowmountplus kullanıyorum olmuyor yardımlarınızı bekliyorum

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
211
143
43
aşağıdaki linkteki dosyayı indirin içindeki a53 ppr fast .elf dosyasını oto payloadın en sonuna ekleyin sorun çözülecektir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
211
143
43
Hangi yöntemle kırıyorsunuz cihazı? Usb belleğe ilgili dosyayı atıp payload managerden oto payloda eklemeniz gerekiyor

hiper_john

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 29, 2024
37
4
8
Hangi yöntemle kırıyorsunuz cihazı? Usb belleğe ilgili dosyayı atıp payload managerden oto payloda eklemeniz gerekiyor
13.60 webkit ile kırıyorum ben, daha adam akıllı ps5 oyunu kurup oynayamadım. Sadece gta 5 çalıştı. First light ve gow sons of sparta denedim başlangıçta çöküyor, klasörlü de denedim fpkg de denedim. gta 5'i de klasörlü kurmuştum shadowmount ile.

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
211
143
43
Fpkg şuan 11.60 sürümüne kadar çalışıyor en temizi siz exfat formatında dahili hafızaya atarak oyunları oynayın