PS4 OFW Play Station 4 1.51 OFW İndir

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Play Station 4 1.51 OFW İndir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,877 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı Play Station 4 1.51 OFW İndir
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan polyphemos

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,144
113
MotherBoard
Herhangi kayda değer bir yenilik var mı yoksa sistemin kararlı çalışması felan mı sağlanmış ? 1.50 de kalmak daha mantıklı gibi geldi bana 1.50'de devam edeceğim sanırım.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
Herhangi kayda değer bir yenilik var mı yoksa sistemin kararlı çalışması felan mı sağlanmış ? 1.50 de kalmak daha mantıklı gibi geldi bana 1.50'de devam edeceğim sanırım.
Stabilite ve PSN sorunları içinmiş tam detayını hatırlamıyorum okuduğum kadarıyla böyleydi.

iPhone 'den
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
aracılığı ile gönderildi

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
arkadaslar ps4 ün dağıtımı 13 aralık itibari ile başlayacak ve ürünün fiyatı 1.300 tl civaerında amerika satışı 399 Dolar Euro Satışı 399 Euro

Xboxone PS4 e Göre Biraz Daha Yüksek Maliyetli Sebebini Bende Anlamış Değilim Ama Bence Biraz Abartı.Ben Almanyadan Siparişini Verdim Yurt Dışından Gelicek Bana 1 Kaç güne Resimlerini Mcp4 de Paylaşacağım Arkadaslar sizlere Herkese İyi Eğlenceler.

Bu Arada God of War ve Uncharted in Diğer Yandan The Last of US un PS4 Versiyonları Hazırlık Aşamasında Mart veya Haziran Ayında Oyunlar ile Alakalı Bir Demo Yayınlanacağı Söyleniyor.

Xbox yani Microsoftun işi yine zor.Çünkü Cihaz çok İddalı Yani PS4 Ayrıca Sizlere Bir tafsiyem Olacak.

PS3 ve PS4 ünüze Mutlaka SSD HDD Takınız.Ben de Şu an PS3 ümde SSD HDD var ve İnanılmaz Şekilde Cihazım Hızlı.

Özellikle Oyunlarda Daha ÜSt Düzeyde Sizlerede Öneririm.Bir Seferlikl Alın ömür Boyu Kullanın Derim.

PS4 ün Başka Bir Sürümü Daha Yayınlanacakmış ve Cihaza SSD HDD Monte Edilecekmiş Buda Diğer Söylenen Haberler Arasında Yer Alıyor.

********-- Post added at 17:40 ********-- Previous post was at 17:31 ********--

Cihazı Aldığınızda Hemen Versiyon Yükseltme İşlemlerine Girmeyiniz Arkadaslar Biraz Bekleyin Sonuçda PS4 de Firmware üzerinden Çalışıyor.

PS4 ün İçeriği PS3 ile Benzerlik Gösteriyor.Gelişme Aşaması Kesinlikle var Oyunlara Giriş Çıkışlar veya Oyun Üzerindeyken Online Oynama Diğer Yandan Veri Kopyalama Hem PSn den oyun Oynama Olanağı Hemde İndirme Olanağı.

3 mimarili Bir Yapıya Sahip PS3 ve Bulut Teknolojisinide Kullanıyor.PS4 ün En Büyük özelliğinden Biriside Dual Shock 4 de 100 Fonksiyon Seçeneğini Sağlaması.

Bu Dual Shock 3 Versiyounda 3 Fonksiyon görevi Vardı.Diğer Yandan PS3 ün Kontrollerininde PS4 de Çalışma Olasılığı Ayrıca Belli Bir Süre Sonra PS4 de PS3 oyunlarınıda Görebilirz.

PS4 müzde DDR 5 AMD Ekran Kartı 8 GB Ram 8 Çekirdekli Bir İşlemciye ve 500 GB Dahili HDD Bulunmakda.Blu Ray Sistemi Kullanıldığından Oyunlardaki Grafikler Artış Gösterdiği için Bir Oyunun Boyutu Nerdeyse 50 GB a kadar Çıkabiliyor.8 İşlemcili Bir Mimariyede Sahip Bu Arada.

XBOXONE den farkı PS4 dün DDR 5 Kullanması.XBOXOne nin de DDR 3.XBOX ONE de ATi Ekrankartı Kullanılırken PS4 de AMD nin Ekran Kartı Kullanıldı ve PS3 de ki Cell İşlemci Tekradadan Ele Alınmadı.Fiyatı AMD Olmasından Dolayı PS4 ün XBOX ONE Göre Daha Aşağı Arkadaslar.

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
TR dil gelse ne olur gelmese ne olur konsol için TR bahane değil biz yıllarca japonca oyun oynadık. Ama bu sefer Microsoft yüzde yüz TR desteğini erken verir. Ezmesi problem değil aslında ben Forza oynamak için Halo oynamak için alıyorum. Hatta tek bir oyun için bile konsol alabilirim ben zaten multiplatform oyunların hiçbirini konsolda oynamam.
anladığım kadarıyla üst düzey ekran kartı ile PC kullanıcısısın sanırım :)

doğru mu anladım?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
anladığım kadarıyla üst düzey ekran kartı ile PC kullanıcısısın sanırım :)

doğru mu anladım?
Evet doğru anladın, Genelde PC ve Xbox360 gamepad'i kullanırım multiplatformda. Exc oyunlarda sadece konsol kullanmayı tercih ediyorum.

dante1925

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 6, 2013
117
3
18
35
abi adam almış bizede hayırlı olsun demek düşer :D bidahaki maaş gününe artık :D

henriko3424

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2009
377
12
18
48
ercan usta hayırlı olsun güle güle kullan inşallah darısı bizim başımıza inşallah saygılar.