PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68,103 kez görüntülenmiş, 316 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Pro Evolution Soccer 2011 Türkçe - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri =>

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Pro Evolution Soccer 2012 Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Pro Evolution Soccer 2013 Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Tomb Raider: Anniversary Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Merhabalar tekrardan arkadaşlar bu elimde ki son Türkçe oyun , elime yine oyun geçerse paylaşırım sizden ricam elinizde varsa sizde paylaşım yapın bu listeden hepimiz faydalanalım , herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git

Oyun indirme Linkleri =>

Merhabalar tekrardan arkadaşlar bu elimde ki son Türkçe oyun , elime yine oyun geçerse paylaşırım sizden ricam elinizde varsa sizde paylaşım yapın bu listeden hepimiz faydalanalım , herkes kendine iyi baksın görüşmek üzere.
Eline sağlık kardeşim. Konu webde ki en iyi konu haline geldi. Değeri altın boyutların da. Çok emek verdik ve çok uğraştık. Konuya paylaşım yapan ve emek veren herkese çok teşekkür ederiz. Dino arkadaşımızın dediği gibi elinde Playstation 2 Türkçe ISO oyun dosyaları olan varsa lütfen paylaşsın. Web den ayrıntılı araştırma yaparsanız konuda bir kaç oyunun eksik olduğunu görürsünüz. Eğer onları da tamamlarsak konu elmas boyutuna ulaşacaktır.

Bir azim ile keşke PS2 en iyi oyun serilerinin Türkçe çeviri yapılması içinde bir arkadaş topluluğu birleşse harika olurdu.

Resident Evil 2-3-Code Veronica
Dino Crisis 1-2
Final Fantasy X
Gran Turismo 3-4
Onimusha Serisi
Devil May Cry... ve daha bir çok oyun Türkçe çeviri hak ediyor.

Hamz06

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2019
234
66
28
İstanbul

Oyun indirme Linkleri =>

Çok anlamlı ve güzel bir paylaşım olmuş, böyle hikaye odaklı türkçe altyazılı Ps2 oyunları oynaması benim gibi ingilizce bilmeyenler için bulunmaz bir fırsat olmuş, emeginize ve elinize sağlık, Bu arşivde en çok olmasını istedigim oyun (Silent hill 2 Türkçe) yamalı olandı, ama ps2 sürümünde yok sanırım.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Çok anlamlı ve güzel bir paylaşım olmuş, böyle hikaye odaklı türkçe altyazılı Ps2 oyunları oynaması benim gibi ingilizce bilmeyenler için bulunmaz bir fırsat olmuş, emeginize ve elinize sağlık, Bu arşivde en çok olmasını istedigim oyun (Silent hill 2 Türkçe) yamalı olandı, ama ps2 sürümünde yok sanırım.
Öncelikle teşekkürler SH Origins ekledim.SH 2-3 ve The room malesef Ps2 Türkçesi yok aslında yapilabilir zor olduğunu da düşünmüyorum fakat dosyalari açmak tekrar paketlemek için bu işlerle programlarla uğraşan kişiler gerektiriyor dosyalari açabilsem ben bile el atmak isterdim ama malesef.

Son düzenleme:

Murat44

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2024
87
41
18
Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim, süper ötesi bir paylaşım olmuş.
Ps2 oyun listesine bakınca Türkçe oyunlar devede kulak misali, çok az.
Ama burada hepsi bir araya toplanmış :)
Sonsuz teşekkürler arkadaşlar.

Bu arada oyun dosyalarının nasıl açılacağına dair bir rehber olsa, dil bilmiyorsa bile yapay zeka bu kadar ilerlemişken belki hevesi olanlar da sevdikleri oyunları Türkçeleştirebilse...
Mesela Mortal Kombat Shaolin Monks oyunu Türkçe oynayabilsek... Mükemmel olurdu.
Bir de puanı çok yüksek olmasa da Conan (2004) oyunu var... Bunları Türkçe oynamak isterdim...