PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68,130 kez görüntülenmiş, 316 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Medal Of Honor Vanguard - Türkçe - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri =>
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kurulum => Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Bizim paylaştığımız Türkçe oyunları ikinci el sitesinde parayla satan şahıslar benim bu yazdıklarımı okuyorsunuz biz bu oyunları Tek bir konuda toplayıp Türk oyuncularına ulaştırmak için paylaşıyoruz , bizim bu konumuz Türk oyuncularına hediyedir.Konu sahibi daha yeni kendi cebinden hatırı sayılır bir para verip diğer Türkçe PS2 oyunlarını satın aldı sırf arşivde kalsın insanlar faydalansın diye siz bunları çalın millete satın diye değil yaptığınız AHLAKSIZLIKTIR , HIRSIZLIKTIR.

Kendinize gelin o satışları kaldırın!

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Need For Speed Carbon - Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Kurulum =>
Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Singstar Turkish Party - Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Kurulum => Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.

mahomen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2021
38
8
8
Üstat PSP Türkçe oyunlar var sitede linki kırılmış bunları da yükleme şansın olurmu örnk SOCOM U.S. Navy SEALs: Fireteam Bravo 3 ve
Syphon Filter Logan's Shadow

SAyfalarina herkes yazmış ama cevap veren yok

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Üstat PSP Türkçe oyunlar var sitede linki kırılmış bunları da yükleme şansın olurmu örnk SOCOM U.S. Navy SEALs: Fireteam Bravo 3 ve
Syphon Filter Logan's Shadow
SAyfalarina herkes yazmış ama cevap veren yok
Bu konu sadece Playstation 2 Türkçe ISO arşiv üzerine. PSP için ayrı bir konu oluşturulması gerekir.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
1999 yılndan beri konsol piyasasındayım. bu kadar etkili ve emek kokan bir paylaşım görmedim. Genel kurmay devreye girse böyle bir arşivi bir araya getirmezdi.
Teşekkür ederim kardeşim. :)

dinolordum @dinolordum başta olmak üzere konuda emeği geçen herkesin payı çok büyük.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Prince of Persia The Two Thrones Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Türkçe altyazılar için oyunu hazırlayan forumumuzdan
alperrenkli @alperrenkli 'ye çok teşekkür ederiz.

Türkçe Altyazı Kadrosu "OYUN ÇEVİRİ" ekibinin emeklerine sağlık.