PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68,156 kez görüntülenmiş, 316 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
598
1,028
93
Prince of Persia The Two Thrones Türkçe - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri =>
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Türkçe altyazılar için oyunu hazırlayan forumumuzdan
alperrenkli @alperrenkli 'ye çok teşekkür ederiz.

Türkçe Altyazı Kadrosu "OYUN ÇEVİRİ" ekibinin emeklerine sağlık.

Kurulum => Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.
Emeklerinize sağlık. 👏👏👏

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
PES 2008 - Ver Mehteri Versiyon - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Kurulum => Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.

Ver Mehteri :)

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Silent Hill : Shattered Memories Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Çeviri için ve port için trgamestudio teşekkürler.Emekleri ödenmez burdan selam olsun.

Son düzenleme:

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Silent Hill : Shattered Memories Türkçe - Playstation 2 ISO
Efsane bir oyun ve mükemmel bir paylaşım. Konumuz Türkiye'de tek ve ALTIN seviyesinde bir konu haline gelmiştir. Yavaş yavaş ELMAS seviyesine doğru ilerliyoruz.

Konunun ALTIN seviyesine getirilmesinde emeği geçenler; lubuoguz @lubuoguz , dinolordum @dinolordum , @mfp2123 , canbabajin @canbabajin , @Fefe24 ve diğerleri...

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,119
2,832
113
Efsane bir oyun ve mükemmel bir paylaşım. Konumuz Türkiye'de tek ve ALTIN seviyesinde bir konu haline gelmiştir. Yavaş yavaş ELMAS seviyesine doğru ilerliyoruz.

Konunun ALTIN seviyesine getirilmesinde emeği geçenler; lubuoguz @lubuoguz , dinolordum @dinolordum , @mfp2123 , canbabajin @canbabajin , @Fefe24 ve diğerleri...
Konu kesinlikle bir başyapıt. İçinde harika paylaşımlar var. Sayfa paylaşılan eşsiz eserlerle gün geçtikçe daha da muhteşem hale geliyor.

Herkesin ellerine, emeklerine ve zamanına sağlık. Hepinize sonsuz kere teşekkürler. İyi ki varsınız!

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
PES 2010 - Türkçe - Türkiye Ligi - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Grand Theft Auto San Andreas - Türkçe Dublaj Versiyon - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Oyun Hakkında => Bomba bir paylaşım ile karşınızdayım :) GTA San Andreas Türkçe Dublaj Versiyon :) Oyunu bana ulaştıran canbabajin @canbabajin kardeşime teşekkür ederim. Oyun Türkçe altyazılı. Radyolar içerisine Türkçe radyolar ve müzikler eklenmiş. Oyunda Türkçe seslendirmeler var. "in lan arabadan" :) gibi. Tamamen bir dublaj beklemeyin yani :)

Oyunun PS4 PKG Versiyonu Linki =>

Yukarıdaki linki oyunu kırık PS4'lerde oynamak isteyenler için hazırladım. Oyun kırık PS4'lerde çalışmıyordu. Fps düşüşleri ve gölge grafik karışması sorunları gibi sorunlar baş gösteriyordu. Oyunu fix dosyları ekleyerek paketledim ve çalışır hale getirdim. v.11.0 PS4 de test ettim çalışıyor.

Son düzenleme:

themantr

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2020
29
217
33
pes 2009 süper ligi bulursanız efsane olacak
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

bir de gta kolpaçino dolap hesabında satılıyor bu ikisi

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
pes 2009 süper ligi bulursanız efsane olacak
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

bir de gta kolpaçino dolap hesabında satılıyor bu ikisi
Konuyu takip ettiğiniz için teşekkür ederim.

Lakin bu konu hep birisi yapsın mantığından çok herkesin emek verip birlikte çalışarak oluşturması gereken bir konu ve bu felsefe ile açıldı.

Ben ve dinolordum @dinolordum arkadaşımın bu konuyu bu seviyeye getirmek için maddi ve manevi emeklerimiz oldu.

Yol gösteripte şunu yapın demek yerine sizlerden istirhamım az da olsa çok da olsa konuya sizde katkı yapın. Her katkı bu konuyu en üst seviyeye çıkaracaktır.

burak2775

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 27, 2019
260
106
43
Prince of persia ve tomb raider serisi angel of darkness falan olsa harika olurdu! Müthiş konu gerçekten yeni bir çok yama ekleniyor her geçen gün, tabi bunları ps4 de oynamak için pkg ye çevirmemiz gerekli ama iso olması çok önemli nedeni ise şu, hem ps2 de rahat çalışır hemde el konsolları var ps2 isolarını çalıştıran onlara attığında direk çalışır, o yüzden ayrıca bir pkg ye çevireceğiz artık.