PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68,065 kez görüntülenmiş, 316 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Evet dedigin gibi hepsi kırık manhunt 2 zor gibi gorunuyor elimde bully turkce iso var tamamen turkce baska bir formda .pkg ps4 icin cevrilmiş az cok asina olan biri tekrar cevirir programla onuda yukleyebilirsiniz bu konuya siz bilirsiniz tabi
Siz mediafireye upload edin ben tekrar çevirmeye çalışıyım bu mesaja cevap yazarsınız.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Bende direkt CD olarak vardı Manhunt 2 Türkçe baktım şuan ama CD çalışmıyor. Ayrıca Ps2'de çok fazla Türkçe oyun olduğunu hatırlıyorum. Hepsi keşke paylaşılsa.
Burdaki oyunlardan ayrıca bi 10-15 adet daha var fakat daha fazlasını ben görmedim eğer ki varsa sürekli paylaşıma davet ediyoruz herkesi.Umarım herkes konuya destek çıkar belki de uzun yıllar bu konudan insanlar faydalanıcak.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Burdaki oyunlardan ayrıca bi 10-15 adet daha var fakat daha fazlasını ben görmedim eğer ki varsa sürekli paylaşıma davet ediyoruz herkesi.Umarım herkes konuya destek çıkar belki de uzun yıllar bu konudan insanlar faydalanıcak.
+1 herkes paylaşım yaparsa konu daha da güzelleşektir. Yalnız paylaşımlarınızı lütfen özenli ve ilk mesajdaki kurallara göre yapınız. :)

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Kao the Kangaroo Round 2 TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri =>

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyunun çevirisi ve Türkçe altyazılar için forumumuzdan Neil @Neil 'ye çok teşekkür ederiz.

Kurulum => Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
PS2 Manhunt 1 için şu an uğraşdayım arkadaşlar. PS2 Manhunt 2 için ise umut yok. Ne altyazı ne de dosya hiç bir yerde yok.

Bu arada oyunları test eden forum üyemiz ( @Fefe24 ) ne kadar teşekkür etsem az.

Son düzenleme:

Siramentaa

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 26, 2025
14
12
3
Siz mediafireye upload edin ben tekrar çevirmeye çalışıyım bu mesaja cevap yazarsınız.
Elimdeki bully turkce iso formatinda ben cevirmistim pkgden ama dosyayi upload etmem zaman alabilir vaktim olursa yuklerim. Eger ugrasirsaniz
buradan sizde cevirebilirsiniz

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Kao the Kangaroo Round 2 TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Oyunun çevirisi ve Türkçe altyazılar için forumumuzdan Neil @Neil 'ye çok teşekkür ederiz.

Kurulum => Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.
Vay elinize sağlık hocam görmediğim oyunlardan biri harika.

PS2 Manhunt 1 için şu an uğraşdayım arkadaşlar. PS2 Manhunt 2 için ise umut yok. Ne altyazı ne de dosya hiç bir yerde yok.
Hocam manhunt 2 yi satan kişiler var olmadi birinden temin edicez artik.

Elimdeki bully turkce iso formatinda ben cevirmistim pkgden ama dosyayi upload etmem zaman alabilir vaktim olursa yuklerim. Eger ugrasirsaniz
Tamamdir hocam bakacağiz ilginiz icin teşekkürler.Herkese iyi bayramlar.

mahomen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2021
38
8
8
Bully oyunu indirdim ama pkg dosyasında içini pkg ps4 tools la açtımda iso dosyası yoktu bunu ps2 ıso dosyası nasıl yaparım zormu yapmak varsa ilerde burdan paylaşma ihtimalin olurmu üstat.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Bully oyunu indirdim ama pkg dosyasında içini pkg ps4 tools la açtımda iso dosyası yoktu bunu ps2 ıso dosyası nasıl yaparım zormu yapmak varsa ilerde burdan paylaşma ihtimalin olurmu üstat.
Arkadaşlar güzel haber :) Az önce halletim pkg dosyasını çıkarttım içinden iso dosyasını aldım emulatorde denedim sorunsuz Türkçe oynanıyor çok mutlu oldum yarın yada öbür gün paylaşımı gelir görüşmek üzere.