PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 90,355 kez görüntülenmiş, 362 yorum ve 57 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan denizemre21

Siramentaa

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 26, 2025
15
14
3
Resident Evil 4 TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri =>

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyunu çeviren Kadir Boz (Türk Teknik) arkadaşımıza forum adına teşekkür ederiz.

Kurulum =>
Oyun açıldığı zaman Dil kısmından english dilini seçiniz. Kayıt işlemi (Save) için english dilini seçmeniz önemlidir.
Kayıt (Save) tamamlandıktan sonra menü kısmında Language Select kısmına giriş yapıp Deutsch dilini seçiniz. Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.
Bu resident evil iso da bazı hileler var (sınırsız mermi vs.) kapatmak isteyenler
bunu indirsin bu programdan re4 isoyu secin restore iso sonrasında patch secenegine basın tum hileler kalkacaktir.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
184
446
63
Siteye Git
Bu resident evil iso da bazı hileler var (sınırsız mermi vs.) kapatmak isteyenler
bunu indirsin bu programdan re4 isoyu secin restore iso sonrasında patch secenegine basın tum hileler kalkacaktir.
Konuya sabitledim hocam.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
190
236
43
35
Bully - Canis Canem Edit Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Bir Türkçe PS2 Oyunu daha eklenmiştir hayırlı olsun.Herkese iyi oyunlar ve iyi arşivler.Bu oyunların linklerin silinmesine karşın herkes arşivine alsın veya DVD'ye yazsın saklasın.Gerektiğini zaman tekrar paylaşımları yapılsın.

Son düzenleme:

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
453
106
43
Resident Evil 4 TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Oyunu çeviren Kadir Boz (Türk Teknik) arkadaşımıza forum adına teşekkür ederiz.

Kurulum =>
Oyun açıldığı zaman Dil kısmından english dilini seçiniz. Kayıt işlemi (Save) için english dilini seçmeniz önemlidir.
Kayıt (Save) tamamlandıktan sonra menü kısmında Language Select kısmına giriş yapıp Deutsch dilini seçiniz. Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.

NOT OKU => Oyunda bazı hileler var (sınırsız mermi vs.). Hile ile oynarım daha rahat ederim ne güzel diyenler için sorun yok. :)
Fakat hileleri deaktif etmek için forum üyemiz ( Siramentaa @Siramentaa ) bir araç bulmuş. Bu araç sayesinde oyundaki hileler kaldırılıyor. Kendisine teşekkür ederiz. Link =>
bu dil dosyalarını ps4 e 2016 da çıkan resident evil 4 oyunu için de kullanabilir miyiz?
bütün re4 lere (remake dahil) türkçe yama var ps4 sürüm için yok. ya da ben bulamıyorum...

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
184
446
63
Siteye Git
Bully | Canis Canem Edit Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Bir Türkçe PS2 Oyunu daha eklenmiştir hayırlı olsun.Herkese iyi oyunlar ve iyi arşivler.Bu oyunların linklerin silinmesine karşın herkes arşivine alsın veya DVD'ye yazsın saklasın.Gerektiğini zaman tekrar paylaşımları yapılsın.
Ellerine sağlık harika paylaşım.

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
184
446
63
Siteye Git
bu dil dosyalarını ps4 e 2016 da çıkan resident evil 4 oyunu için de kullanabilir miyiz?
bütün re4 lere (remake dahil) türkçe yama var ps4 sürüm için yok. ya da ben bulamıyorum...
Forumda var ps4 olarak =>

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
184
446
63
Siteye Git
PES 2014 - Pro Evolution Soccer - TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Kurulum => Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
453
106
43
Forumda var ps4 olarak =>
o remake için. ben 2016 da ps4 için çıkan versiyon için türkçe yama istiyorum..
ps2 versiyonu için türkçe var, ps3 versiyonu için var, remake versiyonu için var. bir ps4 2016 için yok. ya da ben bulamıyorum.