PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67,438 kez görüntülenmiş, 316 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

Cuppaxx

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2026
3
1
3

neirva

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 8, 2026
2
0
1
selamlar ps5 pes21 için yama paylaşmışsınız ancak konu kapatılmış yardımcı olur musunuz?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

WE8 üstüne futbol yoktu bizim dönemde
selamlar ps5 pes21 için yama paylaşmışsınız ancak konu kapatılmış yardımcı olur musunuz?

UGRCNTRN

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2025
2
1
3
God of War 2 TR Dublaj ve TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri =>

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ses encode, senkron uyarlama, oyun içi Türkçe altyazılar için forumumuzdan
alperrenkli @alperrenkli 'ye çok teşekkür ederiz.

Türkçe Dublaj Ses Kadrosu "SERİNPLAY" ekibinin emeklerine sağlık.

Kurulum => Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.
Emeğinize sağlık teşekkürler kardeşlerim

Son düzenleme:

quaresmaomer89

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2024
2
0
1
Konsol evriminin mihenk taşlarından biri olan PlayStation 2 konsolu oyun kütüphanesi ile göz kamaştıran bir nesildi. Bu nesilde PS2 Türkçe oyunları bir hazinedir. Bu hazineye yıllar önce çok rahat erişilebiliyordu. Zaman içinde erişebilir olmaktan çok uzaklaştı. Kapanmış web siteleri, kırık ve sahte linkler ile ulaşılamaz boyutlara gelen PS2 Türkçe oyunları bazı kişilerin ticari fantazisi haline gelmiş, kişisel egolar ile sinelere çekilmiş, perde arkasına saklanılmıştı.

Forumdaki bir çok oyunseverin çığlıklarını duymamak bencillik olurdu. Bu hazineyi tekrar ortaya cıkarmak bizlere lubuoguz @lubuoguz ve dinolordum @dinolordum düşüyordu...

İnandık ve sonunda başardık. Konumuz elmas seviyesine geldi. Bu konuyu ilk açtığım gün @dinolordum hocam benimle iletişime geçti. O günden beri maddi ve manevi her şeyimizle konuyu bu seviyelere getirmek için çok uğraştık. Emeklerimiz ölçülemez boyutlarda. Yazı sonunda atıfta bulunduğum diğer forumdaşlarımızın da desteğiyle sonuca ulaştık.

Son paylaşımlarımız ile "Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv" Konumuz "Türkiye'de Emsalsiz ve ELMAS" seviyesinde bir konu haline gelmiştir. Oyunları indirin ve keyfini sürün...

Şimdi Sıra Sizde! PS2 en iyi oyun serilerinin Türkçe çeviri yapılması için bizden ilham alın.

Resident Evil 2-3-Code Veronica
Dino Crisis 1-2
Parasite Eve Serisi
Final Fantasy X
Gran Turismo 3-4
Onimusha Serisi
Devil May Cry... ve daha bir çok oyun Türkçe çeviri hak ediyor.

Konunun "ELMAS" seviyesine getirilmesinde emeği geçenler; lubuoguz @lubuoguz , dinolordum @dinolordum , @mfp2123 , canbabajin @canbabajin , @Fefe24 Teşekkürler...
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

süpersiniz kardeşlerim emeğinize sağlık

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
190
43
35
Resident Evil Code: Veronica Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Oyunu Türkçeye Çeviren Patriots Çeviri @Patriots Çeviri ' ye sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.Hem arşive eklemek hemde alternatif link olması adına eklenmiştir konuya.

Forumdaki konu için :
burdan gidebilirsiniz.

Grand Theft Auto V Legacy (Bonus Oyun) - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Not : Uzun süre sonra paylaşım yaptım.Birkaç tane daha oyun gelicek.Oyunları ana sayfaya konu sahibi aktif olunca ekleyecek.