PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 89,801 kez görüntülenmiş, 358 yorum ve 57 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

habib

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2024
29
3
3
Resident Evil 4 TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri Hileli=>

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyunu çeviren Kadir Boz (Türk Teknik) arkadaşımıza forum adına teşekkür ederiz.

Kurulum =>
Oyun açıldığı zaman Dil kısmından english dilini seçiniz. Kayıt işlemi (Save) için english dilini seçmeniz önemlidir.
Kayıt (Save) tamamlandıktan sonra menü kısmında Language Select kısmına giriş yapıp Deutsch dilini seçiniz. Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.

Resident Evil 4 PS2 Türkçe ISO Hilesiz İndirme Linki =>

NOT OKU => Oyunda bazı hileler var (sınırsız mermi vs.). Hile ile oynarım daha rahat ederim ne güzel diyenler için sorun yok. :)
Fakat hileleri deaktif etmek için forum üyemiz ( Siramentaa @Siramentaa ) bir araç bulmuş. Bu araç sayesinde oyundaki hileler kaldırılıyor. Kendisine teşekkür ederiz. Link =>
ps3 icin rse 4 hile var mi

enesozari

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2025
13
10
3
Arkadaşlar bıraz bakındım pes 6 veya 5 ıcın cok ıyı yamalar yapmıslar hala guncel yamalar cıkmaya devam edıyor ve yanlıs gormedıysem onlıne oynuyorlar bakınan veya ılgılenenler olabılır dıye buraya yazıyorum dinolordum @dinolordum bır bakın ya bu konuya sen bu ıslerın pırısındır :)

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
190
230
43
35
Arkadaşlar bıraz bakındım pes 6 veya 5 ıcın cok ıyı yamalar yapmıslar hala guncel yamalar cıkmaya devam edıyor ve yanlıs gormedıysem onlıne oynuyorlar bakınan veya ılgılenenler olabılır dıye buraya yazıyorum dinolordum @dinolordum bır bakın ya bu konuya sen bu ıslerın pırısındır :)
Gözüme çarpan güzel bir yama olursa paylaşalim hocam ama futbol oyunu fazlaca var duruma göre bakalım.

rigby

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 22, 2014
19
3
3
ohaa bu benım cocuklugumda oynadıgım ılk gta ve yamalıydı bunun farkında degıldım degıl ama okadar ozdeslesmıstı kı kafamda yıllar sonra aradım ama bulamamıstım tesekkurler ps2 dıskı olarak nasıp olmustu 2011 zamanlarında yazı bozuklukları olsada oyle bı dıkkatle okuyup anlamaya calısıyodum kı gorevı bastan yapıyodum vesaıre umarım yazı bozukluklarını gıdermemıssınızdır sdfsjdnf

Usta72

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 8, 2025
1
0
1
Arkadaşlar linkler çalışmıyor;yani açılmıyor
Linkler mi bozuk anlamadım ki daha önce de birkaç oyun indirmiştim yardım eder misiniz

asdsaddw

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 10, 2026
8
0
1
God of War 2 TR Dublaj ve TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Ses encode, senkron uyarlama, oyun içi Türkçe altyazılar için forumumuzdan
alperrenkli @alperrenkli 'ye çok teşekkür ederiz.

Türkçe Dublaj Ses Kadrosu "SERİNPLAY" ekibinin emeklerine sağlık.

Kurulum => Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.
merhaba 3 adet link var bir tanesini indirsek olurmu

Yalovasporlu

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 12, 2026
1
0
1
hocam elimde ps2 emilatörü pcsx2 için türkçe yamalı gta vice city stories var paylaşırken nasıl paylaşayım

ek:galiba eklenmiş ama ben pc de indirdiğim isoyu açıp içine türkçe yamayı entegre ettim işime yarar program bulmak çok zor oldu belki yardımım dokunur diye dedim

Son düzenleme: