PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 89,780 kez görüntülenmiş, 358 yorum ve 57 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

cemyurt7

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2026
12
7
3
Tekrar tekrar teşekkür etmek gerekiyor emeği geçen herkese, retro severler olarak ps1 oyunlarını da ps2 de açmak istiyoruz ek olarak nasıl türkçe yama yapılabileceği hakkında detaylı bir konu yapabilir misiniz?
Yapay zeka desteği ile yapılabileceğini düşünüyorum.
Bu işte gönüllü olmak isterim, vakit buldukça olmayan oyunları çevirmek ve sizlerle paylaşmak isterim.
El birliği ile retro oyunseverlere bizim de ufak bir katkımız olsun. Belki benden başka da yapmak isteyenler olacaktır.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
190
230
43
35
Silent Hill 3 Türkçe - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun indirme Linkleri =>
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Silent Hill 4 Türkçe - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Oyunları paylaşan Patriots Çeviri @Patriots Çeviri kendisine teşekkür ederiz.Konusu forumda bulunuyor,buraya da hem alternatif link olması ve arşivde olması için eklenmiştir.

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 17, 2012
239
97
28
42
FF XII vanilla ya da IZJS Türkçe çevirisi yapmak isterim, PS2 döneminde en uzun soluklu oynadığım oyun, memory card'ımda totalde 3bin saatlik farklı kayıtlarım vardı. Birileri açıp dosyaları verse kendi halimde çevirmek isterim. Uzun sürer elbette.