PS2 OYUN Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 68,103 kez görüntülenmiş, 316 yorum ve 47 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Playstation 2 Türkçe Oyunlar ISO Arşiv [Ana Konu]
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

mfp2123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2010
17
5
3
Siteye Git
Shrek The Third TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Türkçe Menü ve oyun içi diyalolar Türkçe Altyazılı.

Spiderman 3 TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Türkçe Menü

Son düzenleme:

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
168
392
63
Siteye Git
Shrek The Third TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Türkçe Menü ve oyun içi diyalolar Türkçe Altyazılı.

Spiderman 3 TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Türkçe Menü

Eline sağlık harika oyunlar :)

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
emulatorde bende denedim manhunt 2 altyazı gözükmüyor oyun içinde ayarlardan aşçsan bile
Sevindim bunu gordugume fakat altyazilari acmama ragmen gozukmuyor nedenini cozemedim
Selamlar tekrardan arkadaşlar dün uğraştım dediğiniz gibi emulatorde altyazi gozukmuyor oyunun Türkçe olmayan sürümünü de denedim onda sorun yok belki de sadece ps2 de düzgün çalışıyordur şuan elimde ps2 olmadığı için deneyemedim bir formül çözüm bulabilirsem linki yenilerim sizde bakabilirsiniz.

mahomen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2021
38
8
8
Selamlar tekrardan arkadaşlar dün uğraştım dediğiniz gibi emulatorde altyazi gozukmuyor oyunun Türkçe olmayan sürümünü de denedim onda sorun yok belki de sadece ps2 de düzgün çalışıyordur şuan elimde ps2 olmadığı için deneyemedim bir formül çözüm bulabilirsem linki yenilerim sizde bakabilirsiniz.
shrek 3 ve hıtmanda altyazı menü türkçe çalışyor spiderman 3 de menü ekran türkçe zaten altyazı yok oyunda güzel çalışıyorlar bütün yamalar için teşekkürler ufak bı baktığımda suana kadar çıkan ps2 oyunlar bunlar sanırım başkada olmıcak galiba

Son düzenleme:

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
Pro Evolution Soccer 5 Türkiye Ligi ve Türkçe Spiker - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Pro Evolution Soccer 6 Türkçe Spikerli - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Son düzenleme:

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
374
81
28
benim en sevdiğim konsol ps2 konsoludur.
oynadığım ve sevdiğim en iyi oyunlar ps2 de çıkmıştır.
hala ps4 de oynadığım ps2 oyunlarından GUN, peter jackson king kong, ıge ace 2, ssx3, re4 (ps4 versiyonu-2016) ,burnout 3 takedown, motorstorm arctic edge oyunlarının türkçe yamaları var mıdır?

emrah121313

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2025
31
4
8
sa kardesim oyunu indridim fakat ilk save noktasında kayıt aldıgımda oyun donuyor bır cozumu var mı ıyı geceler tekrar resindent evil 4
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Resident Evil 4 TR Altyazı - Playstation 2 ISO

Oyun indirme Linkleri =>

Oyunu çeviren Kadir Boz (Türk Teknik) arkadaşımıza forum adına teşekkür ederiz.

Kurulum =>
Oyun açıldığı zaman Dil kısmından english dilini seçiniz. Kayıt işlemi (Save) için english dilini seçmeniz önemlidir.
Kayıt (Save) tamamlandıktan sonra menü kısmında Language Select kısmına giriş yapıp Deutsch dilini seçiniz. Oyunu rardan çıkartın. ISO dosyasını ister emülatörlerde, ister dvd ye yazdırıp PS2 lerde, isterseniz pkg formatına çevirip PS3-PS4 de oynayabilirsiniz.

NOT OKU => Oyunda bazı hileler var (sınırsız mermi vs.). Hile ile oynarım daha rahat ederim ne güzel diyenler için sorun yok. :)
Fakat hileleri deaktif etmek için forum üyemiz ( @Siramentaa ) bir araç bulmuş. Bu araç sayesinde oyundaki hileler kaldırılıyor. Kendisine teşekkür ederiz. Link =>

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
151
191
43
35
benim en sevdiğim konsol ps2 konsoludur.
oynadığım ve sevdiğim en iyi oyunlar ps2 de çıkmıştır.
hala ps4 de oynadığım ps2 oyunlarından GUN, peter jackson king kong, ıge ace 2, ssx3, re4 (ps4 versiyonu-2016) ,burnout 3 takedown, motorstorm arctic edge oyunlarının türkçe yamaları var mıdır?
Maalesef sorduklarınızın hiç Ps2 Türkçesi çıkmadı.