PS5 PKG Oyun PlayStation 5 fpkg

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde avcı44 tarafından oluşturulan PlayStation 5 fpkg başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 281 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı PlayStation 5 fpkg
Konbuyu başlatan avcı44
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan avcı44

avcı44

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
130
42
28
Selamünaleyküm arkadaşlar bazı oyunları cihazın dahili hafızasına atınca açılmıyor hariciden oynadığımız oyunları fpkg formatına çevirip playstation 5 in dahili hafızasına atsak oyunlar çalışırmı?

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,428
2,974
113
Selamünaleyküm arkadaşlar bazı oyunları cihazın dahili hafızasına atınca açılmıyor hariciden oynadığımız oyunları fpkg formatına çevirip playstation 5 in dahili hafızasına atsak oyunlar çalışırmı?
Haricide daha önce çalışan oyunlar pkg formatı sayesinde dahilide sorunsuz çalışmakta. Forumda acılan konuları dikkatlice incelemen yeterli. İyi forumlar

avcı44

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
130
42
28
Haricide daha önce çalışan oyunlar pkg formatı sayesinde dahilide sorunsuz çalışmakta. Forumda acılan konuları dikkatlice incelemen yeterli. İyi forumlar
Assassins creed shadows oyununu fpkgye çevirip playstation dahilisine atınca çalışıyor mu bunu soruyorum? Daha önce çalışan oyunlar elbette yine çalışır onu sormuyorum

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,428
2,974
113
Daha once sadece dahilide calisan oyunlar Demon Souls cok akıcı sorunsuz calisiyor denedim.Assasin Creed deneyen oldu ise cevap verirler

avcı44

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
130
42
28
Daha once sadece dahilide calisan oyunlar Demon Souls cok akıcı sorunsuz calisiyor denedim.Assasin Creed deneyen oldu ise cevap verirler
Assassins creed shadows özelinde sormuyorum genel olarak gost of yötei de mesela hariciden çalışıyor dahiliye atınca oyun açılmıyor bunun gibi dahiliden çalışmayan oyunları fpkg formatına çevirsek dahiliden oynanırmı

Talha.7105

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
145
33
28
Assassins creed shadows özelinde sormuyorum genel olarak gost of yötei de mesela hariciden çalışıyor dahiliye atınca oyun açılmıyor bunun gibi dahiliden çalışmayan oyunları fpkg formatına çevirsek dahiliden oynanırmı
Evet oynanır buna bende Spiderman 2 örneğini verebilirim. Oyun nerdeyse bitmek üzere ve gayet akıcı. Bırakın dahiliyi haricide bile sorunluydu. Uzun lafın kısası neredeyse her oyun pkg şekilde sorunsuz çalışır 👍🏻

TheCasH

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2014
457
206
43
Ankara
Cihaz sürümüm 11.00 webkit kırma yapıyorum PKG oyun yüklüyorum açmak için bastığımda siyah ekran kalıyor. God ragnarok, wd legion ve forza horizon 5 denedim 3 oyunda pkg çalışmadı. Legion klasörlü indirdim çalışıyor ama 1 saatte bir oyundan atıyor oda.

avcı44

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
130
42
28
Ac shadowu pkg formatina cevirdim ve dahilide problemsiz bir sekilde oynuyorum suan
Harika teşekkür ederim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Evet oynanır buna bende Spiderman 2 örneğini verebilirim. Oyun nerdeyse bitmek üzere ve gayet akıcı. Bırakın dahiliyi haricide bile sorunluydu. Uzun lafın kısası neredeyse her oyun pkg şekilde sorunsuz çalışır 👍🏻
Tamamdır çok teşekkür ederim