PS5 HACK Playstation 5 Kırıldı Debug Setting

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Playstation 5 Kırıldı Debug Setting başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,965 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Playstation 5 Kırıldı Debug Setting
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan FUNKYMAGIC

mmorgara

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 19, 2018
110
27
28
Ankara
Bende öyle yaptım versiyonunuz kaç? benim 4.03
versiyon bilgimi halen bilmiyorum cihazı aldım bi astro playroom oynadım direk kaldırdım. Açılış bip sesi, menü yazı tipleri bana ps4 havasını verdiği için direk kırılmasını beklemek için rafa kaldırdım.ps5 cihazının plastiğinde bile farklı bir hava, kalite dokusu yansıtmasını beklerdim nintendo swich cihazımda bu farklılık bulunmakta tıpkı ps1 ve ps2 nin malzeme kalitesi gibi mesela ps3 malzeme kalitesi de çok farklı

Zaho

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 29, 2019
105
14
18

Bu PS5 ekranında, PS5'inde Hata Ayıklama Ayarlarına erişimi olduğunu görebiliyoruz, basitçe söylemek gerekirse, artık imzasız PKG (oyunlar veya homebrew'lar) kurulumu dahil tüm konsol ayarlarına erişebiliyor.

Bu tam olarak ne anlama geliyor, webkit istismarının işlevsel olduğu onaylandı, en son bellenimde çekirdek istismarı bulundu ve bu nedenle PS5 kırıldı .

Şu an için TheFlow adlı Andy Nguyen hikayeye bir kez daha giriyor ve bu hack'i ortaya çıkarma planının olmadığını (ki bu onu yayınlamak niyetinde olmadığı anlamına geliyor) ve ETA'yı (tahmini varış zamanı) vermediğini ekliyor. ), çıkış tarihi.

TheFlow'un Cturt'un
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bulduklarından kesinlikle yararlandığını ve Sony'nin Sony ile bir anlaşma imzaladığını ve bu anlaşmaların genellikle 6 aydan uzun olduğunu unutmayın. Ayrıca, webkit istismarı için özellikle
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu konuda çok ilerleme
de var.
Şaşırmadım. Sony ps5 üretimini geçici olarak durdurmuştu geçen günlerde.ps4 üretimine yoneleceklermis

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,362
965
113
40
Bu açık 4.50 sürüme kadar çalışıyor 5.00 upgrade yapanlar bu açıktan yararlanamaz.