Playstation store den aldığım oyunu kırık cihazda güncelleyebilirmiyim

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde Serhad1625 tarafından oluşturulan Playstation store den aldığım oyunu kırık cihazda güncelleyebilirmiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,244 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı Playstation store den aldığım oyunu kırık cihazda güncelleyebilirmiyim
Konbuyu başlatan Serhad1625
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sukutuleyl

sukutuleyl

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2021
48
10
8
İnternet bağlantısı istemeyen bir oyun ise çalışır sorun olmaz ama ben sana ne zaman çalışmaz onu anlatayım.

Eğer oyun internet bağlantısı zorunluluğu istiyorsa oyun çalışsa bile oynanamaz.
Veya elindeki oyun oynatmak için oyun versiyonu güncellemesi isteyebilir bu durumda yine oynayamazsın.

Ayrıca eğer orijinal kullanırken satın aldığınız ana hesabı primary hesap yani Ana PS4 Sistemi olarak etkinleştir yapmadıysanız veya zamanla Sony bir süre sonra kullanıcıların hepsini hesaplarından otomatik çıkış yaptırıyor ki bir daha şifreleri ile PSN girişi yapılsın diye ama kırık konsolda PSN girişi yapılamadığı için satın almış olduğun gerçek orijinal oyunların yanında kilit işareti çıkıyor ve orijinal oyunların hepsi kilitleniyor.
Tecrübeyle sabittir ve bunu kaldırmanın hiçbir yolu yok. İnternetteki react psn 'miş yok ps4 tarihini geri almakmış yada entitlement işlemleri ile falan kilit açılır sanma her şeyi denedim hiç bir şekilde açılmıyor. Tek yolu orijinal son sürüme geçip psn girişi yapmak o zaman anında açılır oyunlar ama tabi artık kırık konsol olmayacaktır. Durum bu yani zamanla oyunların kilitlenme riski var.

Bu arada bu anlattığım sadece orijinal satın alınan oyunlar için geçerli. Yoksa korsan oyunların hepsi sorunsuz çalışır. Hatta muhtemelen senin satın aldığın oyun da korsan olarak vardır onu indirip yine oynarsın. Tabi internet zorunluluğu olmayan bir oyun ise.
Tam olarak aradığım cevap. Bende geçen gün ps4 ü sıfırlamak zorunda kaldım sistem çöktüğü için. Bu sefer kullanıcı hesapları silindi ve artık orjinal oyunlarımı oynamam için tekrar psn girmem gerek ve giremiyorum 9,00 da olduğum için. Bazen ps4 ü açıp kendi oyunlarımı oynar kapatırdım bazende kırar ve kırık halde yüklediklerimi oynardım. Artık her seferinde kırıp içinde ki kırık oyunları oynayabiliyorum sadece. Sony malesef bu konuda çok gaddar. Sanane kardeşim istediğim sürümde kalırım ve PSN hesabına girerim çıkarım. Şimdi cihazı güncellersem yine çok bekleyeceğim kırılmasını. 8,00 dan beri bekliyordum zaten kırılmasını.