Teşekkürler
Castellanos TR YAMA KING Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 7,268 48,837 113 Bugün 8:48 AM #22 babacandır' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Konsol alabildin mi abim
hüseyin2014 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ocak 19, 2021 592 611 93 Bugün 9:01 AM #23 işte beklenmeyen bir bomba daha... emeğinize sağlık
coolcarlos7 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eki 23, 2020 210 98 28 Bugün 9:50 AM #24 Türkçe yama şart bu oyunada, ulan reelde evlilikten vazgeçtim, oyunda kız babası olalaım bari
Castellanos TR YAMA KING Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 7,268 48,837 113 Bugün 10:25 AM #25 coolcarlos7' Alıntı: Türkçe yama şart bu oyunada, ulan reelde evlilikten vazgeçtim, oyunda kız babası olalaım bari Genişletmek için tıkla ... Biri yapıversin de paylaşsın burada. Çok büyük dua alır Bende alan yok şu an, zar zor 165 GB alan açtım o da requiem içindi.
coolcarlos7' Alıntı: Türkçe yama şart bu oyunada, ulan reelde evlilikten vazgeçtim, oyunda kız babası olalaım bari Genişletmek için tıkla ... Biri yapıversin de paylaşsın burada. Çok büyük dua alır Bende alan yok şu an, zar zor 165 GB alan açtım o da requiem içindi.
Castellanos TR YAMA KING Yönetici Forum Admini Şub 19, 2019 7,268 48,837 113 Bugün 10:38 AM #26 Arkadaşlar bestpig.elf aktif olmazsa fix ile yaramaz bilginiz olsun. Süresiz Etahen konuma göz atabilirsiniz. İçinde çoğu şey mevcuttur. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Arkadaşlar bestpig.elf aktif olmazsa fix ile yaramaz bilginiz olsun. Süresiz Etahen konuma göz atabilirsiniz. İçinde çoğu şey mevcuttur. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
coolcarlos7 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eki 23, 2020 210 98 28 Bugün 10:49 AM #27 Castellanos' Alıntı: Biri yapıversin de paylaşsın burada. Çok büyük dua alır Bende alan yok şu an, zar zor 165 GB alan açtım o da requiem içindi. Genişletmek için tıkla ... @OyunDelisiyim abi ya sen @Castellanos ikinizden birisi yapması şart
Castellanos' Alıntı: Biri yapıversin de paylaşsın burada. Çok büyük dua alır Bende alan yok şu an, zar zor 165 GB alan açtım o da requiem içindi. Genişletmek için tıkla ... @OyunDelisiyim abi ya sen @Castellanos ikinizden birisi yapması şart
OyunDelisiyim Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 24, 2025 337 647 93 Bugün 10:58 AM #28 Castellanos' Alıntı: Biri yapıversin de paylaşsın burada. Çok büyük dua alır Bende alan yok şu an, zar zor 165 GB alan açtım o da requiem içindi. Genişletmek için tıkla ... Mesaj alındı
Castellanos' Alıntı: Biri yapıversin de paylaşsın burada. Çok büyük dua alır Bende alan yok şu an, zar zor 165 GB alan açtım o da requiem içindi. Genişletmek için tıkla ... Mesaj alındı
ReaLioN Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 31, 2021 177 72 28 Bugün 11:11 AM #30 @Castellanos Hocam bestpig.elf aktif olmazsa yazmışsınız. diğer açtığınız süresiz etahen konusunda ki "ps5-backpork.elf " aslında dediğiniz bestpig.elf mi? o değilse auto_loader klasörü içinde bulamadım çünkü.
@Castellanos Hocam bestpig.elf aktif olmazsa yazmışsınız. diğer açtığınız süresiz etahen konusunda ki "ps5-backpork.elf " aslında dediğiniz bestpig.elf mi? o değilse auto_loader klasörü içinde bulamadım çünkü.