Pro Evolution Soccer 2011 EUR TÜRKÇE MULTI 5 FULL ISO 1.29 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Pro Evolution Soccer 2011 EUR TÜRKÇE MULTI 5 FULL ISO 1.29 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34,310 kez görüntülenmiş, 187 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Pro Evolution Soccer 2011 EUR TÜRKÇE MULTI 5 FULL ISO 1.29 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serzan

serhandamla

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2009
17
1
3
45
Oyunu indirdim ve cokguzel calisiyor yalniz bir sorum olacak Online oyuncu bulamiyor sorun ne olabilir acaba ?? simdiden yardimlariniz icin tesekkürler

kadircan48

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 10, 2009
10
1
3
36

psp nin ana menüsündeyken select e bas

CPU CLOCK XMB 333/166
CPU CLOCK GAME 333/166

olarak ayarlar kasma sorunu kalkıcaktır eğer düzelmezse sorun başka çözüm yollarına bakalım...​

cevabınızı geç farkettim dediğiniz ayarları kontrol ettim zaten sizin dediğiniz gibi ayarlıymış ama oyun yine aynı,hareketli olunca görüntü biraz bulanık gibi , başka yapılabilecek birşey varmı yoksa olacağımı böyle

darth_sidious

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2010
48
1
8
Hako, sen iso kralısın. Listeye bakıp bakıp ağlıyorum. Sağol. Peki hako bu üzümler hangi bağdan geliyor? Internette senin arşivi kapsayan bir site olduğunu sanmıyorum. Nerden buluyorsun bu oyunları?

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,254
113
Cevabı da sen vermişsin zaten..Üzümü ye bağını sorma demiş atalarımız.. :D Sevenim çoktur sağolsunlar.. Her yerden gelir (Sanal alemden)...

aybars111

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2011
8
0
1
25
hako abi bende yükledim fakat çalışmıyor siyah bi ekran cıktı versiyonum:5.50 Gen D

alessa1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2010
83
1
8
Oyunu indirdim ve cokguzel calisiyor yalniz bir sorum olacak Online oyuncu bulamiyor sorun ne olabilir acaba ?? simdiden yardimlariniz icin tesekkürler
bu versiyonda online mod yok ad-hoc var o da yakındaki arkadaşlarınla oynayabilmen için yani senin yaptığın online araması yakınındaki pspler tarafından kurulmuş oyunlar biraz uzun ve karıık oldu ama kusura bakma elimden geldiğince anlattım

namless01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 26, 2011
1
0
1
beyler oyunu torrent olarak indirdim fakat bi problem var, dil seçeneklerinde sadece fransızca ve almanca var. oyunun dilini ingilizceye çevirmem mümkün müdür? veya oyunu hako arkadaşın linklerini kullanarak yeniden mi indirmeliyim? teşekkürler.

untuched olanını indirdim fakat ne iso ne cso.
warg nedir? iso kısmına atsam direk oyun açılır mı?

Bump: arkadaşlar yardımcı olacak yok mu ?

Mitch21

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 19, 2011
44
0
6
Thank's i like this game it hard to play but i like it... works good...
thank you so much again... Mitch21:mcpsp: