Mirawil103 Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Kas 7, 2020 752 309 63 Dün 1:31 PM da #11 Biraz uğraştım ama deydi. Zelda Türkçe Yamasını kurdum Sorunsuz çalışıyo. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Biraz uğraştım ama deydi. Zelda Türkçe Yamasını kurdum Sorunsuz çalışıyo. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
O1no1 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 30, 2026 13 1 3 Bugün 1:10 AM #12 Mirawil103' Alıntı: Biraz uğraştım ama deydi. Zelda Türkçe Yamasını kurdum Sorunsuz çalışıyo. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Hocam selamlar, acaba yamayı nasıl yaptınız benimkisi bi türlü görmedi yamayı
Mirawil103' Alıntı: Biraz uğraştım ama deydi. Zelda Türkçe Yamasını kurdum Sorunsuz çalışıyo. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Hocam selamlar, acaba yamayı nasıl yaptınız benimkisi bi türlü görmedi yamayı