Ps Vita 3.01 Bir Kaç soru (psp oyun çalıştırma)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Custom Firmware ( Hack ) kategorisinde Kuon tarafından oluşturulan Ps Vita 3.01 Bir Kaç soru (psp oyun çalıştırma) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,482 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Custom Firmware ( Hack )
Konu Başlığı Ps Vita 3.01 Bir Kaç soru (psp oyun çalıştırma)
Konbuyu başlatan Kuon
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan xmax

Kuon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2014
15
1
3
3.18 altı fw yakında hacklenecek tam olarak 3.18 büyük fw olursa marhum kalırsın ps3 deki olay gibi olucak 3.55 :D 3.56 muhabetine döner ortalık :D
İyi de şu an dosyalara erişemiyorum yani pc ye bağlayamıyorum şu konudakini denedim fakat sonuç alamadım
pc de bağlandı diyor psvita da güncelleme gerek diyor.. bir de psn bağlanamıyorum bunları nasıl aşacağım?
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Sizce bu vita tamamiyle kırılır mı?
Kırılır ama önceden dediğim gibi kesinlikle Psp gibi canavar gibi oyunları olan bir konsol olmayacak,Sony A kalite oyun yapmayacağını duyurdu artık.Ben yılbaşında satacam boşuna tutmak istemiyorum.

xmax

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2011
764
55
28
84
1.qcma kurarak 3.01 de pc den psvita dosya atabilirsin aynı cma mantıgı ile çalışır versiyon sorgulama yapmaz.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

burdan indire bilirsin.
2. olarak exploit olan oyunu PSN satın almak zorundasın.
3. esaki PSN üyelik duruyosa alete pc den online store girerek belki ilk sahibi ola bilir bi exploit olan oyun ordan ilk önce PS3 indirerek ata bilirsin :)
4. ps3 şart 3.15 kadar pc den download list ekleyerek düşük fw yükleme yapa biliyodun ama sony engeledi o olayları.
5. ps3 yoksa :D bile bi ps3 cafeye gidersin PSN üyeliginle bi ps3 giriş yaparsın sonra vitaya ister usb istersen wifi üzerinden yoluya bilirsin exploit oyunu
tek exploit atıgında pc yedeklersin oyunu silinme olmaz :)
6.psn üyeligi sildiysen ve makina deactivite edilmiş ise ps3 ile tekardan activite edebilirsin.
anlıyacagın 3.01 de şu an için PS3 ile atabilirsin sadece exploit tn-v çalıştıran bi oyun.
3.35 dede yakında çıka bilir ama şuda var 2 defa yayınlandı psp iso cso çalıştıran exploit ikisini arasında 1 er yıl vardı yani 3.35 de şu için bi aksilik olmasa zanetmiyorum kernal exploit olan bi oyun çıkacagını :)
kısacası psp iso cso istiyosan baya uğraştırır senide değer sonuçta :D psp göre 4x büyük ekran ve netleştirme var :D