PS Vita İçin Altyazı Gömebilen Converter

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Rehberler ve FAQs kategorisinde Apsolit tarafından oluşturulan PS Vita İçin Altyazı Gömebilen Converter başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,519 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Rehberler ve FAQs
Konu Başlığı PS Vita İçin Altyazı Gömebilen Converter
Konbuyu başlatan Apsolit
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan enesemre

heroesmania

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2009
182
0
16
Pc converter çöplüğüne döndü :D 5-6 tane farklı converter var ama bunu da indiriyorum.Bi upload da benden gelir belki :D

Edit: Bir dizi dönüştürmeye başladım ama çok yavaş ilerliyo.Yarım saat önce başladı ve daha %7 oldu.6.30 saat var yazıyo.Niye böyle acaba?

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
apsolit eline saglik..... birde bunu deneyim bakalim

hereesmania: bilgisayarin ram lerindemi acaba kaynaklaniyor yavasligi? ben ise giecem..dondugumde denerim ancak ..yeni kalktim da 05;50 :D birazcik erken kalkiyorumda is icin ^^!

heroesmania

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 23, 2009
182
0
16
apsolit eline saglik..... birde bunu deneyim bakalim

hereesmania: bilgisayarin ram lerindemi acaba kaynaklaniyor yavasligi? ben ise giecem..dondugumde denerim ancak ..yeni kalktim da 05;50 :D birazcik erken kalkiyorumda is icin ^^!
Maşallah 5.50 :D Günaydın abi :D

Acaba videonun özelliklerini mi çok yüksek tuttum? Diğer hiç bi converter bu kadar uzatmıyodu.En fazla yarım saatte bir filmi çıkartıyolardı.

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
846
27
28
46
japonya
Maşallah 5.50 :D Günaydın abi :D

Acaba videonun özelliklerini mi çok yüksek tuttum? Diğer hiç bi converter bu kadar uzatmıyodu.En fazla yarım saatte bir filmi çıkartıyolardı.
aksam 21:00 de yatiyorum :D o yuzdendir erken kalkmam :D

bu tip programlar pc nin hizina bagli olarak calisiyor (onceki denemelerimden tecrubem var)
belki senin ramlar yada hizin yetersiz...denemeden bir sey soylemek saglikli olmaz

Bump: bu arada ek bilgi olarak yazmak istedim 1280x720 ide ekran destekliyor...ellerinde hazir bu tip video olan varsa cevirmeden ekleyebilir

resindent evil tanitim videosu o sekilde ...

Bilal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2008
217
2
18
eline sağlık böyle bir pro arıyordum bende :)

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
Xvid4 çok çok kaliteli bir converter olduğu için bilgisayarı çok hızlı olmayan kişilerde yavaş çalışabilir.Umarım herkes bir şeyler uploadlar ve bölümümüz canlanır :)Sen neden yapmıyorsun diyeceksiniz, açıklayayım benim ne bilgisayarım ne de internetim müsait değil :)

Bilal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2008
217
2
18
benimde bilgisayar çok yavaş yapabilirsem yaparım :(

Apsolit

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
Bu arada Vita, PSP filmlerini de açıyor:)Az önce 2000 bitrate de convertlenmiş Avatar'ı attım gayet iyi bir görüntü verdi fakat sizin yapacağınız 720p convertin yanına yaklaşamaz :)

enesemre

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2008
5
0
1
yaklaşık xvid pspnin bende 7 değişik sürümü var..ve maaalesef hiçbirinde video çözünürlüğünü manuel yapma ayarını bulamadım o yüzden vitaa çeviremiyorum bir şey:(