apsolit eline saglik..... birde bunu deneyim bakalim
hereesmania: bilgisayarin ram lerindemi acaba kaynaklaniyor yavasligi? ben ise giecem..dondugumde denerim ancak ..yeni kalktim da 05;50 birazcik erken kalkiyorumda is icin ^^!
apsolit eline saglik..... birde bunu deneyim bakalim
hereesmania: bilgisayarin ram lerindemi acaba kaynaklaniyor yavasligi? ben ise giecem..dondugumde denerim ancak ..yeni kalktim da 05;50 birazcik erken kalkiyorumda is icin ^^!
aksam 21:00 de yatiyorum o yuzdendir erken kalkmam
bu tip programlar pc nin hizina bagli olarak calisiyor (onceki denemelerimden tecrubem var)
belki senin ramlar yada hizin yetersiz...denemeden bir sey soylemek saglikli olmaz
Bump: bu arada ek bilgi olarak yazmak istedim 1280x720 ide ekran destekliyor...ellerinde hazir bu tip video olan varsa cevirmeden ekleyebilir
Xvid4 çok çok kaliteli bir converter olduğu için bilgisayarı çok hızlı olmayan kişilerde yavaş çalışabilir.Umarım herkes bir şeyler uploadlar ve bölümümüz canlanır Sen neden yapmıyorsun diyeceksiniz, açıklayayım benim ne bilgisayarım ne de internetim müsait değil
Bu arada Vita, PSP filmlerini de açıyorAz önce 2000 bitrate de convertlenmiş Avatar'ı attım gayet iyi bir görüntü verdi fakat sizin yapacağınız 720p convertin yanına yaklaşamaz
yaklaşık xvid pspnin bende 7 değişik sürümü var..ve maaalesef hiçbirinde video çözünürlüğünü manuel yapma ayarını bulamadım o yüzden vitaa çeviremiyorum bir şey