Ps2 Bilgisayara Bağlamak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde cobalt tarafından oluşturulan Ps2 Bilgisayara Bağlamak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,891 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 Bilgisayara Bağlamak
Konbuyu başlatan cobalt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan adem_line

cobalt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2008
7
0
1
46
Selam arkadaşlar elimde ps2 slim hdd li makina var herşeyi hazır makina çatır çatır çalışıyor benim sorunum sürekli hdd oyun için söküp takmak bundan dolayıda HDcombo çabuk bozulmakta 3. hdcombo bu artık .
Bu makinayı ethernet yoluyla makinayı yerinden oynatmadan veya hdd yi sökmeden oyun atma şansım varmı acaba varsa ne gibi bir yol izlemeliyim. şimdiden teşekkürler

silent_hill

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 27, 2009
28
0
1
37
Selam arkadaşlar elimde ps2 slim hdd li makina var herşeyi hazır makina çatır çatır çalışıyor benim sorunum sürekli hdd oyun için söküp takmak bundan dolayıda HDcombo çabuk bozulmakta 3. hdcombo bu artık .
Bu makinayı ethernet yoluyla makinayı yerinden oynatmadan veya hdd yi sökmeden oyun atma şansım varmı acaba varsa ne gibi bir yol izlemeliyim. şimdiden teşekkürler

Arkadaşım inşllh konunu baltalamıyorumdur hazır başlığı görünce bende bisoru sormak istedim:sm:
Ps2 ' pc ye takıp pc ekranından oynanıyormu , oynanıyorsa nasıl bi aparat lazım ?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,740
60,812
113
44
Siteye Git
İlk soruya cevap : Makinede göz var ise hdloader yardımı ile HDD'yi sökmeden oyun atabalirsin,eğer göz yok ise mecbur sökeceksin

İkinci soruya cevap : tv kartı yardımı ile yapabilirsin

ilkayjagger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2008
788
0
16
43
İlk soruya cevap : Makinede göz var ise hdloader yardımı ile HDD'yi sökmeden oyun atabalirsin,eğer göz yok ise mecbur sökeceksin

İkinci soruya cevap : tv kartı yardımı ile yapabilirsin
tunacım hazır konu açılmışken ps2yi ben sadece tv kartından pcye bağlayabilirmiyim başka bir şey yapmadan:pala2:

Gaming54

Erişim Engelli
Haz 15, 2009
33
0
6
32
Bendede dijital tv kartı var,Skystar2 ama sadece anten girişi var.Nasıl bağlayabilirim?

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
PS2 yi net olarak PC ye nasıl bağlanabileceğini bilmeyenlerden biride benim bu konuyla ilgili açılım olursa gerçekten pek çok kişinin işine yarayacak.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,740
60,812
113
44
Siteye Git
Tv kartınızda av girişi var ise ps2 içinde 3'lü kablonuz var ise görüntü kablosunu av girişine iki adet ses kablosunuda ses kartınıza takıyorsunuz,tv kartının programından av ekranını açıyorsunuz görüntü karşınıza geliyor hepsi bu :)

adem_line

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2008
168
1
18
46
tv kartla fps düşmesi yaşayanlar tvbox harici tv kartı alsınlar bununla bağlandığında gerçekten farkediyor oyunlar biraz daha hızlanıyor ve renkler daha canlı oluyor.