Ps2 Fat HDD Silindi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde cemocan84 tarafından oluşturulan Ps2 Fat HDD Silindi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,227 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 Fat HDD Silindi
Konbuyu başlatan cemocan84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cemocan84

cemocan84

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2011
2
0
1
Selam arkadaslar oncelikle bu forumu acan ve yardımcı olan tum arkadaslarıma sımdıden tesekkur ederek soruma geciyorum ,
Elimde ps2 fat kasa 40 gb hdd li makine var icerisindeki oyunlardan sıkıldıgım ıcın hdd yi pc ye takıp formatlayarak buyuk hata ettım hersey silindi makinenin gozu calismiyor memory card var elimde ama icerisinde boot dosyası yok , gözü çalışan bir makine buldum ama oda slim 9006 model bir ps2 , nasıl fat makinemi eski haline getirip oyun yükleyebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Kalın kasa makine bulman gerek yada bu işi yapacak bir yere götürmen gerek. DVD çalışmadan kurulum yapamazsın. Ama boot eden MMC var ise o zaman sadece pcye bağlayıp HDD ye gerekli işlemi yapabilirsin, rehberler mevcut bir göz at istersen.

cemocan84

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2011
2
0
1
cevabınız için tşk ederim hocam ; peki ps2 9006 slim ile usb hdd den oyun oynamama imkan varmı acaba bu konuda bilginiz varmıdır