oo yasco çoık teşekkürler bilmiyodum bunu bak msn den senle bi görüşelim o zaman çünkü 2 tane ps2 var sendomi kardeşim sende çok sagolasın ama madem ki yasco kardeşimizdede var onada destek olmuş oluruz neden yabancıya gitsin demi
arkadaşlar bir çok forumda araştırmam sonucu çipin lazeri bozduğunu okumuştum çipten dolayı zarar geliyor lazerlere CD leri okutmak içn fazla zorluyormuş cip ve sorun çıkartıyormuş lazerde
benım ps2 dede goz problemı war ama calısıyor gecen hafta yazıcıogluna goturdum goz we ona baglı olan kabloyu 60 ytlye yaparız dedıle param yoktu yapamamdım calısıyor ama sımdı
merhaba bende ki oroblem kopya ps1 cd lerini makinam açmıyor. marka model 77004 modbo 760 normal kopya ps2 cd oyunu açıyor kopya dvd açıyor dvd9 açıyor ama ps1 cd oyununu açamıyorum sebebi nedir yapılabilecek neler olabilir. bazen orjinal ps1 tekken üç açıyor ama 10 dakikada açıyor bazen hemen açıyor. chip devre dışı olunca zaten direk açıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler