PS2 lazer okuyucu problemi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde tamay96 tarafından oluşturulan PS2 lazer okuyucu problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,554 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı PS2 lazer okuyucu problemi
Konbuyu başlatan tamay96
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan storm_46

boldness

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 2, 2008
19
0
1
35
Siteye Git
oo yasco çoık teşekkürler bilmiyodum bunu bak msn den senle bi görüşelim o zaman çünkü 2 tane ps2 var sendomi kardeşim sende çok sagolasın ama madem ki yasco kardeşimizdede var onada destek olmuş oluruz neden yabancıya gitsin demi

sendomi

Jtagged 360 Jasper Owner
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
292
2
18
49
yasco fiyat konusunda yardımcı olur sana zaten ben sadece fikir olsun diye verdim linki hadi bakalım inşallah işin hallolur

eselcuker

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 12, 2008
5
0
1
68
arkadaşlar bir çok forumda araştırmam sonucu çipin lazeri bozduğunu okumuştum çipten dolayı zarar geliyor lazerlere CD leri okutmak içn fazla zorluyormuş cip ve sorun çıkartıyormuş lazerde

zagzirus

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2009
14
0
1
bu network adaptorun bı yan sanayısının yapılması lazım.böyle olmıyıcak bu iş:)) yasco varmı elınde fazladan adaptor arkadasım:))

Thief Prince

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2008
365
1
18
45
benım ps2 dede goz problemı war ama calısıyor gecen hafta yazıcıogluna goturdum goz we ona baglı olan kabloyu 60 ytlye yaparız dedıle param yoktu yapamamdım calısıyor ama sımdı

japonis17

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2008
8
0
1
46
merhaba bende ki oroblem kopya ps1 cd lerini makinam açmıyor. marka model 77004 modbo 760 normal kopya ps2 cd oyunu açıyor kopya dvd açıyor dvd9 açıyor ama ps1 cd oyununu açamıyorum sebebi nedir yapılabilecek neler olabilir. bazen orjinal ps1 tekken üç açıyor ama 10 dakikada açıyor bazen hemen açıyor. chip devre dışı olunca zaten direk açıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler