PS2 OYUN PS2 Oyun Yükleme Yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde ataman_74 tarafından oluşturulan PS2 Oyun Yükleme Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,320 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı PS2 Oyun Yükleme Yardım
Konbuyu başlatan ataman_74
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ataman_74

ataman_74

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2019
9
0
1
Arkadaşlar selam

PS2 HDD ile oynuyordu. 40 GB ıde HDD de oyun oynuyordu. Oyunlar yetmeyince yükleme yapmaya çalıştım. Oyunlar elimde var ama IDE bağlantısı yapamıyorum. Eski PC de Ide bağlantısından hdd yi formatladım ama bir türkü Winhiip ile yükleyemiyorum. PS2 formunda değil gibi bir uyarı vardı. PC çökünce HDD bomboş duruyor elimde ve PS2 maalesef çalışmıyor. Bu PS2 HDD me Anadolu yakasında oyun yükleyebilecek birisi var mı ? Yada USB'yede oyunu nasıl atabiliip oynarım.

PS2 de Toxis OS var

ataman_74

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2019
9
0
1
Adaptör vardı çalışmadı. Eski PC nin IDE girişi vardı. Zar zor çalıştırdım HDD normal görüyor ama Winhiip yükleme yapmıyordu. PS formatlı disk seçin gibi bir uyarı vardı. Bununla uğraşırken yanlışlıkla eski pc nin HDD sinide komple sildim :) oda gitti :)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Sorunumu tekrardan yazayım.

HDD vardı oyunlar yüklüydü açıyordu. TOXİC OS var galiba. . Sonra HDD ye oyun yüklemeye çalışırken komple formatladım yani bomboş HDD: IDE olduğu için Laptop üzerinden herhangi bir şey yapamıyorum. Eski PC vardı Onda IDE girişi vardı ve bağlayıp WİNHİİP ile açtığımda devamlı hata mesajları alıyordum. İyice uğraşırken PC'nin HDD yide sildim. HDD ye oyun atılması için yada USB den oynamak için ne yapmam lazım. Anadolu yakasında bundan anlayıp yardım edecek var mıdır ?

VErdiği hatalardan birisi Bellek Ayırma hatası var
Kullanılacak sürücü yapısı dosyası yok

Son düzenleme:

haski10

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 16, 2020
80
675
83
Bilgisayarına hddyi bağla ve disk yönetimine gir oradan diskin kapasitesini bul ve birimi sil yap o şekilde winhiip'i yönetici olarak çalıştır oradan diskini format at ve hdd'ni seç add images'ten oyunlarını yükleyebilirsin sonrada HDD'ni cihazına bağlayabilirsin.Free Hd Boot yazmalısın en öncesinde bu işlemleri yapmak için

ataman_74

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 9, 2019
9
0
1
Bilgisayarına hddyi bağla ve disk yönetimine gir oradan diskin kapasitesini bul ve birimi sil yap o şekilde winhiip'i yönetici olarak çalıştır oradan diskini format at ve hdd'ni seç add images'ten oyunlarını yükleyebilirsin sonrada HDD'ni cihazına bağlayabilirsin.Free Hd Boot yazmalısın en öncesinde bu işlemleri yapmak için
Sana ne desem az teşekkür ederim direk oyunları yükledi HDD'ye

Ama makinadaaçmadı. HD Loader ekranı geliyor yazılım ile alakalı almanca yazılar yazıyor. Acaba Hardiske bir şey daha atmam gerekiyor mu ?