Ps2 Siyah Ekran

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde inukezz tarafından oluşturulan Ps2 Siyah Ekran başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,423 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 Siyah Ekran
Konbuyu başlatan inukezz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Faradrim

inukezz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 21, 2012
8
0
1
36
Arkdaşlar bende ps2 kalın kasa hdd li var.İçinde 10 a yakın oyun yüklüydü sorunsuzca oynuyordum taki elimden düşünceye kadar.Elimden yere düştükten sonra ps2 yi tv ye takıyorum matrix yazısı geliyor sonra siyah ekranda kalıyor bunun nedeni nedir yardımlarınızı bekliyorum.

pofpor

Arsenal
Moderatör
Eki 7, 2008
728
3
18
Siteye Git
Sabit diski çıkarıp DVD ile deneyebilirsin. Bir anda olsaydı belki arkadaşlar cevap verebilirlerdi; ama elinden yere düşmüş, herşey olabilir. Sabit diskinde arıza olmuş olabilir, anakartında sorun olabilir... En doğrusu yakınlardaki PS2 tamircisine göstermek.

Ricardo Q7

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2011
810
98
28
pofpor hocam zaten olabilecek ihtimaller açıklamış,en iyisi bir tamire göstermek ama ondan önce DVD ile bir deneme yapın,sonuç alamazsanız götürürsünüz bir tamirciye.

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Network adaptörü sök HDD yi çıkar, o şekilde çalıştır. Menü geliyorsa oyun DVD si tak dene oynuyor mu diye. Eğer sorun yoksa cihazı kapatıp çıkardığın şekilde HDD'yi tak network adaptörü kapat ardından. Sonra tekrar dene cihazı. Zaten HDD den ses gelmesi gerek çalıştığında eğer yine donuyor ve ses gelmiyorsa büyük ihtimal HDD nin kafası oynadı ve bozuldu. Eğer HDD ile ilgili bir sıkıntı olduysa yeni HDD takmaktan başka çaren yok.

inukezz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 21, 2012
8
0
1
36
Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama siyah ekranda öyle 1-2 dk beklediğim zaman ps2 açılıyor ama orada browser ve system configration geliyor oyunları görmüyor:(

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
FreeMCBoot yüklü mü hafıza kartında? Daha önce neler geliyordu? Yüklü değilse normal boot ekranın gelmesi gerek zaten. Sistem senin direk HDLoader açıyordu sanırım daha önce? Tam bilgi verirsen yardımcı olurum.

inukezz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 21, 2012
8
0
1
36
Tamam ps2 yi tamirciye götürdüm hdd bozuk dedi yeni hdd aldım şimdi ne yapmalıyım bilgisayara kayıtlı oyunda var ps2 önceden hazırlanmıştı hdd için birdaha birşeyler gerekiyormu?

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
inukezz cihazının DVD gözü sağlam mı?