PS2 ver. 90004 için chip tavsiyesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde yns_berk tarafından oluşturulan PS2 ver. 90004 için chip tavsiyesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,354 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı PS2 ver. 90004 için chip tavsiyesi
Konbuyu başlatan yns_berk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan harman

hako93

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2008
3
0
1
32
Siteye Git
Ben oraya 2-3 kere uğramıştım PSP ile ilgili. Peki ben o civarda araştırdım herkes Matrix satıyor ve en iyisi bu diyorlar. Bu model matrixten iyi ise farklarını açıklarmısın. ve birde fiyatı da önemli benim için :)
2 hafta içinde taktırmayı planlıyorum

AcquirE

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2009
5
0
1
En basit özelligi boot destegidir. Ama tabi bu boot özeliği Fat playstationlarda hd loader i destekliyor. 90004 pek bi değişiklik saglamaz ama her acıdan M7 ve Marsprodan daha kalitelidir. Bazıları Modbo 760 chiplerin Gözü daha çabuk bozdugunu söylesede ben bu göz bozulma olayına en fazla 70004 de rastladım ama ondada zaten diyotla alakalı bir sıkıntı veriyor ve bütün chiplerde bu sorunla karsılasıyor. Yani anlatmak istedigim Bu işi yapan biri olarak herkese Modbo 760 tavsiye ederim Son dönemde M7 chiplerde baya sıkınlı cıkmaya basladı.

fefe

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 24, 2010
1
0
1
40
mrb bende 2ci el ps2 slim aldım orjinal oyun dışında oyun açmıyor. yardımcı olursanız sevinirim

yakuza_eren

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 23, 2009
85
1
8
35
çip taktırman lazım ps2 satan yere git profesyonel çip taktıracam abi ben de onlar takar fiyatı 60 70 tl arasında degişiyor

harman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2009
5
0
1
40
ps2 çip

beyler alanya da çip takabilen bir yer biliyor musunuz? ve fiyaatları nasıl oluyor

Bump: bileniniz yok mu:inga: