PS3 OFW PS3 3.65 Firmware Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Orjinal Firmware kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 3.65 Firmware Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,190 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Orjinal Firmware
Konu Başlığı PS3 3.65 Firmware Çıktı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan komontor

illegal17

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2010
23
0
1
38
Artık ps3 ü sevmiyorum konsolum sadece süs diye duruyooo :s

yigitovski

Erişim Engelli
Tem 13, 2009
485
6
18
istersen xboxını seve seve senin ps3 ile takas edecek onlarca kişi bulabilirsin. yada sat ps3 ünü bi xbox al üstüne paranda kalır.

ama unutma xboxı 2 yıldır kullanan biri olarak şunu söyleyebilirimki orasıda dışarıdan göründüğü gibi değil her update den sonra 50 lira bayılıyoruz burada (bursa) firmware attırmak için. ayrıca son update çok ciddi firmware atılsa bile sadece çıkacak oyunları çalıştırıyor yani elindeki eski xbox oyunlarının hiçbiri işe yaramıyor.
korsan kullanım yapılıyorsa bu tarz şeylere alışmak lazım ben hem ps3 hemde xbox kullanmış biri olarak diyebilirim ki ps3 e oyun atmak çok daha rahat, sağlam bir siteden indirisen hiç fix ti, eboot du uğraşmadan dahili yada harici diske atıp oynayabiliyorsun, bu bile başlıbaşına yeterli bir sebep.

ancak mw3 ve battlefield 3 çıktıktan sonra da yeni cfw çıkmaz ve bu oyunları oynayamazsak sanırım makinaları ofw ye döndüreceğiz.
Kesinlikle katılıyorum.Ben Xbox'ımı sattım.PS3 aldım.Çoooook rahatım.

plat alemdar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
4
0
1
43
yine sony durmadan güncelleme yayınlıyor daha 3.55 üstü firmware kırılmadı 3.65 i gitki kırsınlar ah aklımız kim diyorki git ps3 al da rezillik çek keşke xbox alsaydım şimdiye bütün oyunları hatm etmiştim
Keşke xbox alsaydın kardeşim 3.61 kırmıucaklarını sölemişler forumlarda sanırım bu güncellmeyi bekliyorlardı 3.41 ve 3.55 makinası olan yaşadı diyemicem artık yeni oyunlar bırakın 3.61 istemeyi arkadaşlar 3.65 isitcek vay halımıza o vakit Allah belasını versin bu versiyon çıkaranın

aziz_peder_71

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 28, 2009
207
12
18
la ustalar ne dert edionuz eboot.u packleyip oynarız oyunları aha Valla 360 ımda var en son alan wake yi oynadım yatıyor ps3 çok rahat be 360 a kıyasla yok dvd9 al yazdır oyunu tak gürültümü yapıyo bide üstüne hddsine kopyala öyle oyna arkadaşlarında dediği gibi yeni oyunları dashboard up. istiyo yapınca haydiii gitti fw yok içini aç bağla pcye.... yeter hikaye oldu sanırım anladınız ps3 forever diyorum asla şaşmam kafanıza takmayın bunları makina kırıldımı gerisi çorap söküğü....bide ekleyim önemli bi yenilik içermeyen mesala move güncellemesi gibi bi fw çıkmadıkca yeni cfw de çıkmaz...kolay gelsin

ekoo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2011
39
0
6
42
beyler gran turismoda kırılamayacak deniliyordu ne oldu kırıldı