PS3 OFW PS3 4.11 Firmware Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Orjinal Firmware kategorisinde ayfoncubaba tarafından oluşturulan PS3 4.11 Firmware Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,556 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Orjinal Firmware
Konu Başlığı PS3 4.11 Firmware Çıktı
Konbuyu başlatan ayfoncubaba
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rengen

ayfoncubaba

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2011
289
1
18
36

Evet Arkadaşlar Sony Çıkardığı 4.10 Firmware Güncellemesinin Hemen Ardından 4.11 Güncellemesinide Çıkardı

Orjinal Sistem Kullanan Arkadaşlar Güncellemeyi Yapabilirler

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Offical de hocam:)
Görünce bir an Cfw çıktı sandım.

ayfoncubaba

Moderatör
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2011
289
1
18
36
Yok kardeşim firmware demek yeterli :)

Custom demedim zaten heryerde böyle hocam :)

tufanhakan55

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 2, 2009
12
0
1
30
arkadaşlar korsan olayı artık bitti gibi sony her firmware cıkınca bir sürüm yeniler gene kıramazlar herkez orjinale ben uncharet3 oynuyorum suan gelin kapışak :)

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
arkadaşlar korsan olayı artık bitti gibi sony her firmware cıkınca bir sürüm yeniler gene kıramazlar herkez orjinale ben uncharet3 oynuyorum suan gelin kapışak :)
Orjinale döneceğime makineyi satarım daha iyi.Şu anda jb2 gecikmeli de olsa iş görüyor.
Korsan her zaman tercihimdir.

illegal17

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2010
23
0
1
38
arkadaşlar indirdiğim dosyayı ps3 onun içine update onun içine atıyorum ama ps3 e takıp update yaptığımda olmuyo yardım edecek olan varmı?

Rengen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 7, 2011
123
4
18
arkadaşlar indirdiğim dosyayı ps3 onun içine update onun içine atıyorum ama ps3 e takıp update yaptığımda olmuyo yardım edecek olan varmı?
usb ye önce büyük harflerle PS3 daha sonra o klasörün içine yine büyük harflerle UPDATE diye kalsör aç indirdiğin oyunu en son açtığın yere at öyle dene