PS3 OFW PS3 4.20 Firmware Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Orjinal Firmware kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 4.20 Firmware Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,536 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Orjinal Firmware
Konu Başlığı PS3 4.20 Firmware Çıktı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan unsula

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,501
113
44
Siteye Git

4.20 Firmware ile Gelen Yenilikler

Kablosuz kulaklıklarda, mikrofonu sistem üzerinden açıp kapatabilmeniz mümkün olacak

Oyunlarla ilgili kayıtlarınızı toplu halde seçebilecek, kopyalayabilecek veya silebileceksiniz

Sistemin kapanması için belli bir süre belirlenebilecek ya da sadece bir servisin kapanmasını sağlayabileceksiniz

:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

holland

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 12, 2012
313
52
28
umarım biz tb kullanıcılara bir zarar vermez bu yeni güncel

mamilim90

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 22, 2008
266
7
18
tüh 2 gündür online oynuyamıodum bugun oynamk için plan yapmıştım Bu Spoof ı nasıl iptal edicem L1+X e basıp aktif edioduk geri 3.55 nasıl göstercem

unsula

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2010
9
0
1
4.20 cfw beta

4.20 nin cfw beta çıkmış indirip kurdum fakat install package files bir işe yaramıyor pkg formatlı bir dosya kurmak istedim hata veriyor beta olduğu için sanırım bunun tam sürüm çıkma ihtimali olasılığı var mı yada 3.55 geri dönüş kendim yapabilir miyim teşekkürler :mnbsc:

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,501
113
44
Siteye Git
4.20 nin cfw beta çıkmış indirip kurdum fakat install package files bir işe yaramıyor pkg formatlı bir dosya kurmak istedim hata veriyor beta olduğu için sanırım bunun tam sürüm çıkma ihtimali olasılığı var mı yada 3.55 geri dönüş kendim yapabilir miyim teşekkürler :mnbsc:
Tam sürümü çıkma ihtimali her zaman vardır fakat kesin bir tarih yok maalesef

Siz E3 Flasher sahibi iseniz dönebilirsiniz

E3 Flasher aparatınız yok ise biz geri dönüş yapabiliriz

unsula

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2010
9
0
1
teşekkürler E3 Flasher yok maddiyat nedeniyle internetten bakıyrum kendim halletmek amacıyla. 3.41 den 3.55 e kendim yükseltip intrennetten indirdiğim oyunları oynadım 6-7 ay sonra bir hata dır yükselttim bekliyeceğiz bir yılı aştı bekliyorum çok teşekkürler yardımlarınız için :19: