PS3 OFW PS3 4.21 Firmware Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Orjinal Firmware kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 4.21 Firmware Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,104 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Orjinal Firmware
Konu Başlığı PS3 4.21 Firmware Çıktı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan akinci4444

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,523
113
44
Siteye Git

4.21 Firmware ile Gelen Yenilikler

Sadece sistem stabilesi arttırılmıştır

:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bjkemal31

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 17, 2012
177
25
28
Tuna abi şimdi bu ps3Ita nın yaptığı 4.20 de kullandığımız spoofer yalan mı oldu bide bu spooferı nasıl kaldırabiliriz :(

SaRiYeRlİ

Erişim Engelli
Eyl 30, 2010
238
45
28
41
Yok abiya ne güzel 4.20 de oynuyoduk online gine mi sistem güncellemesi sırf 4.20 spoofer önüne geçmek için 4.21 yayınladılar inşallah yakın zamanda forumda 4.21Spoofer konu başlıklarını görürüz ...

Posedion

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2012
925
6
18
Ben OFW kullanıyorum bende güncelleme istemedi henüz zorunlu değil ama 2-3 güne mecburi olur.Son maçlarınızı oynayın CFW de :D

seyyah00

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2012
1
0
1
Teşekkür

Abi çok sağol yaaa çok iyi oldu.:la::la::la::la::la::la::la::la::la::la::la::la::la::la::la::la:

hamblu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 12, 2009
7
0
1
arkadaşlar şöyle bir sorunum var arkadaşa 2 el ps3 aldık versiyon 4.21 yazıyor üzerinde jailbrek var gaia manger diye bir program var ama açmaya çalıştığım zaman hata veriyor ps3 datalarına baktığımda daha önce oynanmış oyunlar var ama manager programına girmye çalıştığımda açılmıyor bende ps3 3.55 cfw multiman bu arkadaşın ps3 sorunu nedir bu işlerden pek fazla anlamam bu konuda ne yapa bilirim yada ne yapmam lazımki oyunları çalıştırabilelim bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsı lütfen yardım tşkl.

Bump: arkadaşlar şöyle bir sorunum var arkadaşa 2 el ps3 aldık versiyon 4.21 yazıyor üzerinde jailbrek var gaia manger diye bir program var ama açmaya çalıştığım zaman hata veriyor ps3 datalarına baktığımda daha önce oynanmış oyunlar var ama manager programına girmye çalıştığımda açılmıyor bende ps3 3.55 cfw multiman bu arkadaşın ps3 sorunu nedir bu işlerden pek fazla anlamam bu konuda ne yapa bilirim yada ne yapmam lazımki oyunları çalıştırabilelim bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsı lütfen yardım tşkl.

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
arkadaşlar şöyle bir sorunum var arkadaşa 2 el ps3 aldık versiyon 4.21 yazıyor üzerinde jailbrek var gaia manger diye bir program var ama açmaya çalıştığım zaman hata veriyor ps3 datalarına baktığımda daha önce oynanmış oyunlar var ama manager programına girmye çalıştığımda açılmıyor bende ps3 3.55 cfw multiman bu arkadaşın ps3 sorunu nedir bu işlerden pek fazla anlamam bu konuda ne yapa bilirim yada ne yapmam lazımki oyunları çalıştırabilelim bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsı lütfen yardım tşkl.

Bump: arkadaşlar şöyle bir sorunum var arkadaşa 2 el ps3 aldık versiyon 4.21 yazıyor üzerinde jailbrek var gaia manger diye bir program var ama açmaya çalıştığım zaman hata veriyor ps3 datalarına baktığımda daha önce oynanmış oyunlar var ama manager programına girmye çalıştığımda açılmıyor bende ps3 3.55 cfw multiman bu arkadaşın ps3 sorunu nedir bu işlerden pek fazla anlamam bu konuda ne yapa bilirim yada ne yapmam lazımki oyunları çalıştırabilelim bu konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsı lütfen yardım tşkl.
4.21 CFW'ye Uyumlu Gaia Manager Ya da MultiMAN Kursun. MultiMAN Tavsiyemdir. :)

berkayde

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2010
799
16
18

4.21 ofwye gecmis yanlislikla versiyonunu dusurmesi lazim tuna abi ile konusun