PS3 OFW PS3 4.40 Firmware Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Orjinal Firmware kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan PS3 4.40 Firmware Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,904 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Orjinal Firmware
Konu Başlığı PS3 4.40 Firmware Çıktı
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hircin38

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
889
113
39
PSLAND:)
last of us mayısta gelmiyormuydu?Benmi yanlış hatırlıyorum.

Birde bir çoğu kişi için pek önemli olmayabilir ama ninja gaiden 3 razor's edge nisan 5 resmi çıkış tarihi hadi bir hafta erken düşsün diyelim 28-29 mart'dada o çıkıyor.

Yani benim için aslında 2 önemli oyun :D.

ng3'ü etkileyeceğini sanmıyorum ama last of us kesinlikle 4.40 veya 4.40+ isteyecektir.

Ama bu demek değildirki kırılmayacak :eek:yuncu:
Abi yeri degil ama kendimi tutamadim.Gecen Ninja gaiden 3 razors un demosunu indirip oynadim.Erkekli bolumde 1 saatten fazla ugrastim.Ama kadinlida sanirsam son bolum gecemedm biturlu yav.surekli tuslara basmaktan ellerik mahfoldu.uzun zamandan beri boyle olmamisti.oyin bana asiri derecede zor geldi:(

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Yeni haberim oldu :D Ortalıkta geziyordu bu haber ben baska konsolun fw'si zannetmistim :e:

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
889
113
39
Yeni haberim oldu :D Ortalıkta geziyordu bu haber ben baska konsolun fw'si zannetmistim :e:
Olur boyle vakalar Sony affeymez yakalar kardesim:)

coyote3880

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2012
3
0
1
42
Rogero 4.31 bankaldırılmadı değilmi daha. Yani 4.40 kırılsa bile online ban yiyenlere unban gerekecek? Onu bekliyeceğiz öylemidir? :ban:

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
889
113
39
Rogero 4.31 bankaldırılmadı değilmi daha. Yani 4.40 kırılsa bile online ban yiyenlere unban gerekecek? Onu bekliyeceğiz öylemidir? :ban:
Aynen oyle kardes.Bizde banlandik.Sony den af bekliyoruz)

EmuMaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2010
821
59
28
Abi yeri degil ama kendimi tutamadim.Gecen Ninja gaiden 3 razors un demosunu indirip oynadim.Erkekli bolumde 1 saatten fazla ugrastim.Ama kadinlida sanirsam son bolum gecemedm biturlu yav.surekli tuslara basmaktan ellerik mahfoldu.uzun zamandan beri boyle olmamisti.oyin bana asiri derecede zor geldi:(

İlk hero'da başla ferhan'ım :kng:

Yoksa çileden çıkarsın.Onda alıştıktan sonra normal'den git :D.Bu oyun diğer oyunlara benzemez.Aşırı derecede zor bi oyun küfürler joypadler tekmeler hacada uçuşur bunu oynarken :D

Ayanenin 2. kostümünü açtım demoda beklediğim kostüm çıkmadı :((

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
889
113
39
İlk hero'da başla ferhan'ım :kng:

Yoksa çileden çıkarsın.Onda alıştıktan sonra normal'den git :D.Bu oyun diğer oyunlara benzemez.Aşırı derecede zor bi oyun küfürler joypadler tekmeler hacada uçuşur bunu oynarken :D

Ayanenin 2. kostümünü açtım demoda beklediğim kostüm çıkmadı :((
Abi ben hero enzor seviye sanip normalde baslamistim:)aaynen insan kendini zor tutuyor valla:)